Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μίτσελ για Λάιντνερ
i

Ντόρον Λάιντνερ / © Intime

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μίτσελ για Λάιντνερ

Ο Λάιντνερ έδειξε να απολαμβάνει την προετοιμασία στη Μαρμπέγια, όμως δεν έχει πείσει τον Μίτσελ πως μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού - Το πιο πιθανό σενάριο για το μέλλον του Ισραηλινού μπακ.

Δεν είναι ψέμα ότι ο Μίτσελ δεν… τρελαίνεται με τον Ντόρον Λάιντνερ. Ο Ισραηλινός μπακ μπορεί να αποκτήθηκε το καλοκαίρι και οι πρώτες εκτιμήσεις να έδειχναν πως θα έχει χρόνο στην ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. 

Δεν μπόρεσε να πείσει άμεσα, πήγε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Β’ και φαίνεται πως και μετά την προετοιμασία της ομάδας στην Ισπανία, ο Μίτσελ δεν δείχνει να αλλάζει άποψη. Δύσκολα φαίνεται πως θα κερδίσει το στοίχημα ο Ισραηλινός.

Ο Μίτσελ πιστεύει πως ο Λάιντνερ πρέπει να διορθώσει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του, ότι έχει εμφανέστατες αδυναμίες. Μπορεί αυτό να συμβεί μέσω των προπονήσεων στον Ολυμπιακό ή θα είναι προτιμότερο να πάρει μια απόφαση για δανεισμό του; Το δεύτερο σενάριο δείχνει πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε, κοιτάζει στη μεταγραφική αγορά για αριστερό μπακ. Όχι ως προτεραιότητα να γίνει… αύριο μια τέτοια κίνηση, αλλά κοιτάζει. Κι αυτό, λέει πολλά. Ο Μαρσέλο ανεβαίνει, έτσι δείχνει, αλλά τα επίσημα ματς που θα έρθουν και άμεσα, θα δείξουν σε πλήρη εικόνα τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Λάιντνερ πάντως, δείχνει να απολαμβάνει την προετοιμασία, να προσπαθεί να το… γυρίσει, αλλά ουσιαστικά τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν θα τα καταφέρει ή όχι. Ένα άλλο ζήτημα επίσης, είναι το που μπορεί να παραχωρηθεί. Πού θα μπορούν να του εγγυηθούν χρόνο συμμετοχής, γιατί διαφορετικά δεν έχει λογική ο δανεισμός του...