Επιστροφή στη βάση και στο πρωτάθλημα
i

Μίτσελ/©Intime

Επιστροφή στη βάση και στο πρωτάθλημα

Διονύσης Βερβελές 22:10 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 06.12.2022

Τελευταία προπόνηση επί ισπανικού εδάφους και αντίστροφη μέτρηση για τον Ολυμπιακό.

Την τελευταία του προπόνηση θα κάνει την Τετάρτη στην Εστεπόνα της Ισπανίας ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μίτσελ θα ολοκληρώσει τη μίνι προετοιμασία που έκανε εκεί, από τις 28 Νοεμβρίου. Έδωσε δύο φιλικά, επικράτησε 2-0 της Χάντερσφιλντ, ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης. Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει κρύψει την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έγινε. Το έκανε και στις δηλώσεις του, αλλά πλέον η συνέχεια θα δοθεί εντός συνόρων.

Κι αν για τον Μίτσελ υπάρχει στις 10/12 το φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ, ακολουθούν τα επίσημα. 15/12 είναι το πρώτο ραντεβού με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας, στις 21/12 στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ. Αυτό που περιμένουν όλοι στην ομάδα, είναι να φανεί η δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Εκεί που οι ποδοσφαιριστές ήρθαν πιο κοντά, είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν για αρκετές ημέρες. Με προπονήσεις σε υψηλό ρυθμό, το βάρος να πέφτει και στην τακτική.

Γι’ αυτή την προετοιμασία άλλωστε, είχε γίνει κουβέντα τόσο καιρό. Ήταν από τα βασικά ζητήματα που ήθελε να εφαρμοστούν ο Μίτσελ. Να πάει η ομάδα στη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ και να δουλέψει, κάπου με καλές καιρικές συνθήκες και παραμονή σε ξενοδοχείο. 

Έτσι κι έγινε και πλέον όλοι στον Ολυμπιακό, ελπίζουν πως με την επιστροφή στη βάση, θα έρθει και η επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Δεν είναι το πιο εύκολο, με το -12 από τον Παναθηναϊκό να υφίσταται στη βαθμολογία, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν… Κάθε άλλο.