Ολυμπιακός: Η πίεση του Ρέαμπτσιουκ (και) με Μαρσέλο
i

Μαρσέλο - Ρέαμπτσιουκ - Χάμες / © Intime

Ολυμπιακός: Η πίεση του Ρέαμπτσιουκ (και) με Μαρσέλο

Ο Μολδαβός μπακ δεν είναι στα καλύτερά του, ο Μαρσέλο ανεβαίνει και την ίδια στιγμή η προοπτική μεταγραφής αριστερού μπακ τον Γενάρη είναι στην διακριτική ευχέρεια του Μίτσελ.

Η κατάσταση του Μαρσέλο όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, δεν άφησε πολλά περιθώρια για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ κράτησε τη φανέλα του βασικού, πήρε πολλά και συνεχόμενα ματς. Ήδη, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει κάνει 22 συμμετοχές (!) και είναι από τους πιο επιβαρυμένους αγωνιστικά παίκτες της ομάδας του Μίτσελ.

Το τι μπορεί να δώσει ο Ρέαμπτσιουκ, είναι γνωστό. Συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία τα γνωρίζει ο Μίτσελ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Προσπαθεί έτσι να τον διαχειριστεί ανάλογα, με τον Μολδαβό μπακ πάντως να μην είναι στα καλύτερά του. Έχει άγχος, ίσως και υπερβολικό. 

Στον αγώνα με την Νότιγχαμ, κερδίζει φάουλ στη σέντρα, γυρίζει την μπάλα πίσω. Δέχεται τις παρατηρήσεις του Μίτσελ, είναι κάτι που δεν το θέλει ο Ισπανός τεχνικός. Ο Ρέαμπτσιουκ παραπέμπει στους χαφ που δεν ήρθαν να πάρουν την μπάλα δίπλα του, μια φάση, μία λεπτομέρεια.

Ολυμπιακός: Ενθουσιασμένος και με κίνητρο ο Ροντινέι!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:15 - 12.12.2022

Ολυμπιακός: Ενθουσιασμένος και με κίνητρο ο Ροντινέι!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) στην Ελλάδα, διανύει τις πρώτες του ώρες στη χώρα μας και δείχνει ευτυχισμένος με την επιλογή του. Οι συστάσεις που πήρε από Ραφίνια και Γκιλιέρμε.

Έχει μια παραπάνω πίεση και λόγω της κατάστασης με τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος ανεβαίνει, δείχνει πλέον πως μπορεί να προσφέρει λύσεις, να πάρει το χρόνο του. Σαφέστατα και δεν είναι έτοιμος για ενενήντα λεπτά, αλλά έχει τέτοια ποιότητα που ξεσηκώνει το γήπεδο με δύο κινήσεις. 

Στα φιλικά στην Εστεπόνα είχε τις ασίστ, έδειξε καλύτερος. Όπως έδειξε και με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ανεβάζει ρυθμό και βάζει μια μεγαλύτερη πίεση στον Ρέαμπτσιουκ που καλείται να αποδείξει στο επόμενο διάστημα…

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν πως δεν θα είναι έκπληξη αν ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κινηθεί και για αριστερό μπακ. 

Ο Μίτσελ θα κληθεί να αποφασίσει και γι’ αυτό και προφανώς περιμένει να δει και τον Μολδαβό μπακ αλλά και τον Μαρσέλο, για το τι μπορούν να δώσουν. Τα επίσημα ματς έρχονται άλλωστε, αρχής γενομένης από την Πέμπτη με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.