Ο Καραπαπάς έδειξε… τέλος στις μεταγραφές για τον Ολυμπιακό

Αντόνιο Κορδόν

Ο Καραπαπάς έδειξε… τέλος στις μεταγραφές για τον Ολυμπιακό

Η ανάρτηση με νόημα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Κώστας Καραπαπάς ουσιαστικά βάζει… τέλος στα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, σε ένα στόρι που ανέβασε, επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Μήπως τώρα που ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οι μετεγγραφές μας να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ επιτέλους αυτή τη ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ με τα δεκάδες ονόματα; Τώρα είναι.. νέο σπορ να γράφετε ποιόν θα πάρουμε το Γενάρη, το καλοκαίρι ή σε πέντε χρόνια; Με ΚΑΝΕΝΑΝ λοιπόν δεν έχουμε συμφωνήσει για τον Ιανουάριο και ότι γράφεται δεξιά και αριστερά είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Αφήστε την ομάδα και τους παίκτες μας να συγκεντρωθούν στους στόχους μας και βρείτε άλλο τρόπο να προσελκύσετε κοινό σε ιστοσελίδες και εφημερίδες».

Γιατί έγινε αυτή η ανάρτηση-τοποθέτηση; Προφανώς για όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με μεταγραφές Ιανουαρίου αρχικά… Ονόματα που δεν προκύπτουν από ελληνικά Μέσα, αλλά και από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα εδώ να γίνεται η αναπαραγωγή τους.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δίνει διήμερο ρεπό. Βλέπετε είναι η τελευταία διακοπή, με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να «τρέχουν» και τον Ισπανό προπονητή να έχει το ενδιαφέρον του κι εκεί.

Από την έναρξη της προετοιμασίας και με τα προκριματικά να ακολουθούν για το Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες. Υπήρξε ένας βασικός κορμός που… τράβηξε κουπί κι έτσι ο Μαρτίνεθ, έδωσε αυτό το ρεπό, ζητώντας βέβαια την ανάλογη προσοχή από όλους.