Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Όλα τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι της Τούμπας και της Opap Arena

ΠΑΟΚ-Άρης / ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

i

© Intime

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Όλα τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι της Τούμπας και της Opap Arena

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:19 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 09.09.2023

Από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αυτό που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά και το ντέρμπι στην Opap Arena μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League να υπάρχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ωστόσο οι ομάδες έμαθαν το αναλυτικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2023.

Σε ότι αφορά την 4η αγωνιστική, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (16-17-18/9), τα δύο ντέρμπι σε Τούμπα και Opap Arena είναι αυτά που δίχως αμφιβολία ξεχωρίζουν.

Την επόμενη Κυριακή (17/9, 20:30), ΠΑΟΚ και Άρης θα κοντραριστούν στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη σεζόν 2023-24 να είναι γεγονός. Από τη μία, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα ψάξει την αντίδραση μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (1-0), ενώ στην αντίπερα όχθη οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους και να πετύχουν την πρώτη τους μεγάλη νίκη στη σεζόν.

Μία ώρα αργότερα (21:30), σειρά θα πάρει το δεύτερο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Opap Arena με μοναδικό στόχο τη νίκη. Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ οι Πειραιώτες έχουν ως στόχο τη συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχουν» σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής, την αυλαία θα ανοίξει στο πρόγραμμα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΟΦΗ, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (16/9, 17:30). Στις 20:30, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε ένα δύσκολο «τεστ» για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μία μέρα αργότερα, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (17/9, 15:00), ενώ τρεις ώρες μετά (18:00) θα πραγματοποιηθεί η «μάχη» μεταξύ των δύο νεοφώτιστων (Κηφισιά - Πανσερραϊκός).

Τέλος, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος θα κλείσει η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Βόλο, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (18/9, 18:00).