Ο Καρβάλιο και η ατάκα Μαρτίνεθ για την ετοιμότητα

Ο Καρβάλιο και ο Μαρτίνεθ

Ο Καρβάλιο και η ατάκα Μαρτίνεθ για την ετοιμότητα

Διονύσης Βερβελές 09:47 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 17.11.2023

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αναφερθεί στην αγωνιστική ετοιμότητα που θα πρέπει να βρίσκονται όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού…

Αν όχι σε όλες, τότε στις περισσότερες συνεντεύξεις Τύπου που έχει δώσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μέχρι τώρα για αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναφέρει ότι θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. 

Αυτό γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν πολλά ματς μέχρι το τέλος της. Θα χρειαστεί και όλοι οι ποδοσφαιριστές ανά πάσα ώρα και στιγμή να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν στην ομάδα.

Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα της ατάκας και άποψης που έχει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος των «ερυθρόλευκων» είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό με την ομάδα, είχε μείνει εκτός ροτέισον του Ισπανού τεχνικού. Στα τελευταία παιχνίδια, όμως, τον βλέπουμε τόσο στην αποστολή του Ολυμπιακού, όσο όμως και να παίρνει κάποια αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα ως αλλαγή. 

Τόσο με τον ΟΦΗ όσο όμως και με τον ΠΑΟΚ μπήκε στο χορτάρι στα τελευταία λεπτά, κάτι που δείχνει ότι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον υπολογίζει, όμως, σίγουρα περιμένει και περισσότερα απ' αυτόν. Βέβαια τώρα ίσως να μείνει πίσω ξανά ο Καρβάλιο, από τη στιγμή που έχει επιστρέψει και ο Ιμπόρα, όμως, όπως και να έχει ο Πορτογάλος είναι ένα παράδειγμα για τα όσα λέει και υποστηρίζει ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αναφορικά με την αγωνιστική ετοιμότητα.

Από την άλλη πλευρά, ο Καρβάλιο δεν είναι ψέμα πως θα περίμενε κάτι περισσότερο. Ειδικά με την εικόνα του στην προετοιμασία, με αποκορύφωμα εκείνο το φιλικό στη Σκωτία με τους Ρέηντζερς. Ο Μαρτίνεθ πάντως, είναι ικανοποιημένος από την προσπάθειά του, από το γεγονός ότι δουλεύει και προσπαθεί να τον πείσει για να έχει περισσότερο χρόνο στη συνέχεια.