Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήδη ετοιμάζεται για Φράιμπουργκ

«Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήδη ετοιμάζεται για Φράιμπουργκ

Διονύσης Βερβελές 15:51 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 16.11.2023

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, θα είναι πιστός στο ραντεβού του. Μεγάλο ήδη το ενδιαφέρον…

Μετά από την... απόβαση που έκανε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Λονδίνο και στην Τρίπολη, όπου ταξίδεψαν πάνω από 5.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί για το ματς με τον Αστέρα, μεγάλη στήριξη αναμένεται να έχει η ομάδα του Πειραιά και στη Γερμανία κόντρα στη Φράιμπουργκ. Ο Ολυμπιακός με την επιστροφή του από τη διακοπή του πρωταθλήματος θα παίξει αρχικά με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και μετά έχει να πάει στη Γερμανία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για τους ομίλους του Europa League.

Μία αντίπαλο την οποία βρίσκει μπροστά του για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη διοργάνωση. Οπότε ο κόσμος του Ολυμπιακού... γνωρίζει τη διαδρομή αυτή. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους στο παιχνίδι που θα δώσουν στη Γερμανία.

Πάνω από 1.300 οπαδοί είχαν δώσει το «παρών» στη Γερμανία και είχαν δει τον Ολυμπιακό να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας στη Γερμανία, με το τελικό 1-1. Ίδια εικόνα στην κερκίδα του γηπέδου της Φράιμπουργκ αναμένεται να δούμε και φέτος. Ο Ολυμπιακός θα έχει και πάλι αρκετό κόσμο δίπλα του, αφού ήδη έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ από ενδιαφερόμενους οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο και να ταξιδέψουν στη Γερμανία.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει δείξει τη δυναμική και του κόσμου του για μία ακόμη φορά στην Ευρώπη, έχοντας μαζέψει αρκετό κόσμο και στα τρία παιχνίδια του ομίλου του σε Σερβία, Αγγλία και Γερμανία. Βέβαια στη Σερβία με την Μπάτσκα Τόπολα ήταν μικρός ο αριθμός όσων ταξίδεψαν, αφού το γήπεδο της αντιπάλου του Ολυμπιακού ήταν 5.000 θέσεων. Εν αντιθέσει με τον κόσμο που βρέθηκε στο εκτός έδρας ματς με την Τσουκαρίτσκι στην προκριματική φάση του Europa League, όπου ήταν πάνω από 1.000 άτομα στις κερκίδες και φυσικά στο Λονδίνο με 5.500 φίλους του Ολυμπιακού!