Ο Καρβάλιο αισθάνεται καλά και το δείχνει

Καρβάλιο - Οζέγκοβιτς

i

Καρβάλιο - Οζέγκοβιτς/©Intime

Ο Καρβάλιο αισθάνεται καλά και το δείχνει

Διονύσης Βερβελές 16:16 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 15.01.2024

Παίρνει την εμπιστοσύνη του συμπατριώτη του Κάρλος Καρβαλιάλ και του το ανταποδίδει…

Το δεύτερό του συνεχόμενο 90λεπτο αγωνίστηκε ο Ζοάο Καρβάλιο με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος μέσος τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όσο και με την Κηφισιά στην Καισαριανή, έπαιξε ως βασικός και έμεινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Ο ίδιος από την πλευρά του έδειξε να πατάει καλά μέσα στο χορτάρι και ιδιαίτερα απέναντι στην Κηφισιά. Έκανε ένα καλό ματς και είχε συμμετοχή στη νίκη του Ολυμπιακού και την κατάκτηση των τριών βαθμών. 

Έδωσε μία ασίστ, στο πρώτο γκολ του Μασούρα ήταν αυτός ο οποίος έστρωσε την μπάλα για να ακολουθήσει το σουτ-κεραυνός από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Από εκεί και πέρα πήρε το πέναλτι όταν κέρδισε την μπάλα στον αέρα μετά από εκτέλεση κόρνερ και βρήκε στο χέρι του Ματέους Σάντος. Όπως επίσης ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο γκολ που ακυρώθηκε του Ελ Αραμπί, ενώ και το γκολ που μέτρησε του Μαροκινού ξεκίνησε από τα δικά του πόδια αφού «άνοιξε» το χώρο στα δεξιά για τον Ζέλσον Μάρτινς ο οποίος έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Ελ Αραμπί και το τελικό 2-3.

Γενικά έχει κάνει μία καλή εμφάνιση στην Καισαριανή και το σημαντικό δεν ήταν μόνο τα όσα έκανε με την μπάλα στα πόδια, αλλά και τα όσα έκανε χωρίς αυτήν στα πόδια του. Έτρεξε, κάλυψε χώρους και ήταν από τους παίκτες που βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αφού αρκετές φορές γύρισε πίσω στην άμυνα για να πάρει την μπάλα και να την προωθήσει.

Τον «ανέβασε» ο Καρβαλιάλ

Τον Καρβάλιο έδειχνε να εμπιστεύεται και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού υπήρξαν πολλά ματς στα οποία του έδωσε χρόνο συμμετοχής. Όμως τώρα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ ο Καρβάλιο έχει περισσότερα λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είναι χαρακτηριστικό όπως αναφέραμε και στην αρχή πως έχει πλέον δύο συνεχόμενα ματς ως βασικός, αλλά και ολόκληρα 90λεπτα. Όπως όλο το ματς είχε παίξει και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Έτσι ο Καρβαλιάλ ανεβάζει ψυχολογικά τον συμπατριώτη του και ο Καρβάλιο από την πλευρά του δείχνει πως αισθάνεται καλά στην ομάδα και δίνει πράγματα. Θέλει και «φρέσκα» πόδια στο κέντρο άλλωστε, με τους Καμαρά και Έσε να έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος ως τώρα.

🔴Baladeros LIVE: To 3o ημίχρονο του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!