Ο Κορδόν ήρθε με έτοιμη λίστα προπονητών!

Αντόνιο Κορδόν

i

© Twitter

Ο Κορδόν ήρθε με έτοιμη λίστα προπονητών!

Διονύσης Βερβελές 11:27 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 22.05.2023

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, Αντόνιο Κορδόν, θα αναλάβει και τις επόμενες κινήσεις…

Στον Ολυμπιακό όλο αυτό το διάστημα, είχαν ρίξει το βάρος στον Αντόνιο Κορδόν. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής κέρδισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το «καλημέρα». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μάλιστα, πείστηκε τόσο για συνεργασία μαζί του, που έδωσε εντολή να γίνει ό,τι πρέπει, για να επιτευχθεί συμφωνία μαζί του. Θυμίζουμε πως ήρθε στη χώρα μας πριν λίγες ημέρες, είχε συνάντηση και με τον Κριστιάν Καρεμπέ και ζήτησε προθεσμία να απαντήσει. Κάτι τέτοιο φαινόταν πως θα γίνει εντός της προηγούμενης εβδομάδας, με τον Κορδόν να ζητά μια εξτρά προθεσμία. «Ζύγιζε» τα δεδομένα και τελικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο είπε το «ναι» και ήρθε μάλιστα στη χώρα μας, για να πιάσει δουλειά.

Όπως είναι λογικό, ο Κορδόν θα τρέξει και το θέμα του νέου προπονητή. Ο Ολυμπιακός περιμένει να δει και από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας τι θα γίνει, σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα οδηγηθεί και κυρίως τις ημερομηνίες που θα κληθεί να αγωνιστεί. Αυτό μπορεί να του δώσει ένα «μαξιλάρι» χρόνου, στο καλό σενάριο, διαφορετικά θα πρέπει να δει ακόμη πιο άμεσα αρκετά ζητήματα.

Στο θέμα που «καίει» αυτή τη στιγμή τώρα. Ο Αντόνιο Κορδόν, έχει έτοιμη λίστα με προπονητές. Με καλούς προπονητές μάλιστα! Σε αυτό το πλαίσιο, είχε γίνει και μια πρώτη κουβέντα, στις πρώτες του επαφές με τον Ολυμπιακό. Κι αυτό που μετέφερε τότε, ήταν πως υπάρχει μια λίστα που από τη στιγμή που θα υπάρξει συμφωνία, θα ενεργοποιηθεί. Έτσι κι έγινε. Ο Κορδόν ήρθε στην Ελλάδα, πιάνει δουλειά και έτσι μπαίνουμε στην τελική ευθεία και του θέματος προπονητή στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν ανάλογα. Προφανώς και κάποιοι κάνουν συνειρμούς, κυκλοφόρησε για παράδειγμα και το σενάριο επιστροφής του Ζαρντίμ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Κορδόν στη Μονακό. Δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο, άλλωστε όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ραγιάν ως το 2025.

Από εκεί και πέρα, κρατήστε κάτι. Και η Ισπανία και η Αργεντινή είναι στο μενού του Κορδόν, είτε αυτό έχει να κάνει με προπονητές είτε με ποδοσφαιριστές. Ο 59χρονος τεχνικός διευθυντής πιάνει δουλειά και έτσι, ο Ολυμπιακός προχωρά τις εξελίξεις. Η συμφωνία μαζί του πάντως, δίνει μια άλλη προοπτική, να δουλέψει ο Ολυμπιακός σε πιο σταθερές βάσεις για τη νέα σεζόν. 

Είναι άλλωστε ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει την εκτίμηση πολλών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε ακόμη και για να αναλάβει πόστο στην Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε τα πάντα για να συμφωνήσει μαζί του, το κατάφερε και τώρα αναμένεται να τον στηρίξει, με τις πρώτες του επιλογές και αποφάσεις…

Tags: