O Μαρτίνεθ δεν... παραμυθιάζεται

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

O Μαρτίνεθ δεν... παραμυθιάζεται

Διονύσης Βερβελές 23:54 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 21.09.2023

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός με προπόνηση που έκανε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (21/9, 22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, καθώς γυμνάστηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που λόγω ενοχλήσεων είχε χάσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει πως η ομάδα του έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση. Θέλει να μπει με νίκη στον πρώτο όμιλο, να έχει μια καλή πρεμιέρα, που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για τη συνέχεια. Ο Ισπανός τεχνικός, αναγνωρίζει την ποιότητα της Φράιμπουργκ, μιας ομάδας που ήρθε στο Καραϊσκάκη πέρσι τον Σεπτέμβριο και πήρε το τρίποντο με το επιβλητικό 3-0 μάλιστα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ © Intime

Ο 42χρονος τεχνικός, δεν πρόκειται να πάει σε πολλές αλλαγές. Αυτή είναι η πρόθεσή του. Σκέφτεται μία αλλαγή, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ορτέγκα διεκδικεί τη θέση του Κίνι, που στο ματς με την ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ο Ισπανός μέσος που εκπροσώπησε την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου, έχει την εμπειρία τέτοιων αναμετρήσεων, επέστρεψε ως αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς προερχόταν από τραυματισμό. Και ο Μαρτίνεθ, μόνο τυχαία δεν τον είχε δίπλα του…

Ο κόουτς των Πειραιωτών, έχει διαβάσει πολύ την Φράιμπουργκ. Δεν… παραμυθιάζεται. Εκτιμά τη γερμανική ομάδα και σίγουρα, δεν θέλει να πάει σε ένα… τρελό ρυθμό. Η Φράιμπουργκ είναι και πιο δεμένη ομάδα και πιο έτοιμη. Και ο Μαρτίνεθ, θέλει ο Ολυμπιακός να μείνει μέσα στο ματς, να μπορέσει να το διεκδικήσει ακόμη και στο τέλος. Κάτι που αναγνωρίζουν και οι Γερμανοί, όπως φάνηκε στις δηλώσεις τους. Περιμένουν έναν πιο ανταγωνιστικό Ολυμπιακό, σε σύγκριση με τον περσινό.