Ο Μαρτίνεθ πιστεύει τον Καρβάλιο, αλλά...

Μαρτίνεθ - Καρβάλιο

i

Μαρτίνεθ - Καρβάλιο/©Intime

Ο Μαρτίνεθ πιστεύει τον Καρβάλιο, αλλά...

Του έδωσε χρόνο συμμετοχής και με τον Παναιτωλικό, όμως περιμένει περισσότερα απ' αυτόν…

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Ζοάο Καρβάλιο. Κάτι το οποίο το κάνει συχνά, ιδιαίτερα στα τελευταία ματς που έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Ισπανός τεχνικός εμπιστεύεται τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και πιστεύει ότι έχει να δώσει στην ομάδα. Προσπαθεί να τον κρατήσει ενεργό και να καταφέρει και ο παίκτης από την πλευρά του να βρει ρυθμό.

Ο Μαρτίνεθ θέλει να δει το κάτι παραπάνω από τον Καρβάλιο, του έχει μιλήσει, του έχει εξηγήσει τι θέλει απ' αυτόν και περιμένει να δει πράξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος που τον ενεργοποιεί βέβαια, έχει να κάνει και με τους χαφ. Χθες, Καμαρά και Έσε ήταν βασικοί, ο Αλεξανδρόπουλος ήταν στην εξέδρα. Η λύση, ήταν ο Καρβάλιο

Μέχρι τώρα στα ματς του πρωταθλήματος ο Καρβάλιο έχει οκτώ συμμετοχές. Στο σύνολο των λεπτών που έχει αγωνιστεί δεν είναι αρκετός χρόνος, αφού σε οκτώ ματς έχει 172 λεπτά, ούτε καν δύο «γεμάτα» 90λεπτα δηλαδή, αλλά από την άλλη ο Πορτογάλος είναι μέσα στις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Έστω και για λίγα λεπτά.

Κόντρα στον Πανσερραϊκό στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν βασικός, όμως στο ημίχρονο έγινε αλλαγή. Στη συνέχεια έπαιξε ως αλλαγή με τον Ατρόμητο για 32 λεπτά, ενώ με τη Λαμία αγωνίστηκε για 17 λεπτά. Από εκεί και πέρα επανεμφανίστηκε με την Κηφισιά για παραπάνω από μισή ώρα (32'), με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για 24 λεπτά, στην Κρήτη αγωνίστηκε για 7 λεπτά, με τον ΠΑΟΚ 8 και τώρα με τον Παναιτωλικό για 5.

Νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ο Πέδρο Άλβες σύμφωνα με τον Ρομάνο - Τι σημαίνει αυτό για τον Κορδόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:41 - 26.11.2023

Νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ο Πέδρο Άλβες σύμφωνα με τον Ρομάνο - Τι σημαίνει αυτό για τον Κορδόν

Ο Πέδρο Άλβες είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ωστόσο η θέση του Αντόνιο Κορδόν στους Πειραιώτες παραμένει ερωτηματικό.

Παίρνει τις ευκαιρίες, αλλά το θέμα είναι αν ο Καρβάλιο θα… προλάβει. Βλέπετε η κουβέντα για την απόκτηση χαφ τον Ιανουάριο, είναι ανοιχτή και έχει πολλούς υποστηρικτές στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Αυτό, λόγω και της κατάστασης του Βιθέντε Ιμπόρα που έμεινε πίσω με τον τραυματισμό του…

Sportal Sunday Live για το Παναθηναϊκός - Άρης και τη μεταγραφή Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!