Ο Μασούρας είναι και πάλι εδώ!

Γιώργος Μασούρας

i

©Intime

Ο Μασούρας είναι και πάλι εδώ!

Η ασίστ στην Κρήτη και η πίστη για τη συνέχεια…

Αναμφίβολα ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση στο αγωνιστικό κομμάτι με τον περσινό, που δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σταματώντας έτσι ένα σερί τριών τίτλων. 

Έχει αλλάξει εικόνα η ομάδα του Πειραιά μέσα στο γήπεδο και αυτό οφείλεται και στο γεγονός πως η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν και να πάει σε μία νέα φιλοσοφία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο. 

Μαζί, όμως, με το μεγαλύτερο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού έχει αλλάξει η εικόνα και των ποδοσφαιριστών που ήταν από πριν στην ομάδα. Δεν είναι μόνο το σημείο αναφοράς ο Κώστας Φορτούνης σε αυτό το γεγονός, αλλά έχει να κάνει και με τον Γιώργο Μασούρα. 

Ο Έλληνας επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του προς το καλύτερο και δείχνει μέσα στο χορτάρι πως έχει βρει και πάλι την παραγωγικότητά του τόσο στα γκολ όσο όμως και στις ασίστ που μοιράζει μέχρι τώρα. Το κύριο χαρακτηριστικό που δείχνει την αγωνιστική άνοδο του Γιώργου Μασούρα, είναι οι αριθμοί του μέσα στο γήπεδο. 

Έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα στα περισσότερα ως βασικός, όπως έγινε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Επειδή ακριβώς οι αριθμοί δε λένε ποτέ ψέματα, ο Γιώργος Μασούρας μέχρι τώρα σε σύνολο 15 αγώνων με την ερυθρόλευκη φανέλα τη φετινή σεζόν, έχει καταφέρει να σημειώσει πέντε γκολ και να δώσει μία ασίστ στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ στο 0-1 του Ντανιέλ Ποντένσε στην Κρήτη. 

Ήδη έχει «ισοφαρίσει» την περσινή του επίδοση στα γκολ, όποτε σε σύνολο 46 αγώνων, 37 στην Ελλάδα (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και εννέα στην Ευρώπη, είχε σκοράρει πέντε φορές, ενώ είχε δώσει τρεις ασίστ! Αυτό από μόνο του λέει πολλά, αναφορικά με τη φετινή του παρουσία αλλά και παραγωγικότητα του ίδιου στους αγώνες του Ολυμπιακού

Επίσης δεν είναι μόνο η φετινή παρουσία του Μασούρα στον Ολυμπιακό, αλλά και με την εθνική Ελλάδας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Από τη στιγμή που σε τέσσερις αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει καταφέρει να βρει δίχτυα τρεις φορές...