Ο Μασούρας ήδη ξεπέρασε τον περσινό του εαυτό

Γιώργος Μασούρας

i

Γιώργος Μασούρας/©Intime

Ο Μασούρας ήδη ξεπέρασε τον περσινό του εαυτό

Διονύσης Βερβελές 17:40 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 17.01.2024

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί μία από τις πιο παραγωγικές του σεζόν…

Απέναντι στην Κηφισιά ο Γιώργος Μασούρας σημείωσε ίσως ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του. Μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με το αριστερό, και έστειλε... συστημένη την μπάλα στην εστία της Κηφισιάς για το 0-1. Σίγουρα από τα πιο ωραία γκολ της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα, δεν αμφισβητείται.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» εδώ και αρκετό καιρό δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό το αποδεικνύει με τη δουλειά που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για όσους νοιάζονται μόνο για τους αριθμούς, φροντίζει να δίνει και σε αυτούς... ψωμί, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Έχει στο πρωτάθλημα σκοράρει σε δύο σερί αγώνες, αφού έβαλε γκολ τόσο στην Κηφισιά όσο, όμως και μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι βέβαια στο οποίο έχει σκοράρει δύο φορές αλλά το ένα γκολ του ακυρώθηκε. Όπως επίσης και στην έδρα της Κηφισιάς έστειλε δύο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, όμως, το ένα επίσης ακυρώθηκε ως χέρι του ίδιου.

Καλύτερος από πέρσι

Επειδή όπως συνηθίζουν κάποιοι να σημειώνουν, οι αριθμοί δε λένε ποτέ ψέματα έτσι και στην περίπτωση του Γιώργου Μασούρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη ξεπεράσει την περσινή του επίδοση στο σκοράρισμα. Την προηγούμενη σεζόν σε 46 ματς που έλαβε μέρος, σκόραρε 5 φορές και είχε βγάλει 4 ασίστ. Φέτος σε μέχρι τώρα 28 αγώνες που έχει παίξει, έχει στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 8 φορές και έχει ισοφαρίσει τον αριθμό των περσινών του ασίστ, δηλαδή έχει έως τώρα 4.

Μονίμως σταθερός

Αυτό το οποίο θα διαπιστώσει κανείς στον Μασούρα είναι πως έχει μία συνέπεια σε γκολ και ασίστ σε όλα του τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Τη σεζόν 2021-22 σε 46 ματς είχε 12 γκολ και 8 ασίστ. Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 σε 49 παιχνίδια σκόραρε 15 φορές και είχε 6 ασίστ. Το 2019-20 σε 53 αγώνες είχε 11 γκολ και 6 ασίστ, ενώ την περίοδο 2018-19, όποτε και είχε πάρει μεταγραφή στα μέσα της σεζόν από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό, είχε σε 32 ματς 11 γκολ και 2 ασίστ.