Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στα playoffs

Ο Ελ Κααμπί και ο Μασούρας στο

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στα playoffs

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:43 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 04.03.2024

Πρόγραμμα - βουνό προέκυψε για τον Ολυμπιακό στο μίνι πρωτάθλημα από την κλήρωση που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) στα γραφεία της Super League. Δείτε αναλυτικά.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) στα γραφεία της Super League η κλήρωση των playoffs και των playouts. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα - βουνό στο μίνι πρωτάθλημα της. Την πρώτη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη δεύτερη αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα playoffs θα ξεκινήσουν αμέσως, ήτοι την ερχόμενη Κυριακή (10/3) και θα ολοκληρωθούν 12 Μαΐου, ενώ την Τετάρτη (6/3) στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League θα επικυρωθεί η βαθμολογία και θα οριστούν οι αγώνες σε playoffs και playouts. Η 2η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για τις 16 και 17 του ίδιου μήνα. Ωστόσο, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει αίτημα της ΕΠΟ στη Λίγκα, προκειμένου να αναβληθεί η 2η αγωνιστική, ώστε να συγκεντρωθούν νωρίτερα οι διεθνείς ενόψει των playoffs του EURO 2025 για την Εθνική μας. Ένα αίτημα, το οποίο επίσης θα συζητηθεί σήμερα μετά την κλήρωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

1η αγωνιστική:
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική:
ΑΕΚ - Ολυμπιακός

3η αγωνιστική:
Ολυμπιακός - Άρης

4η αγωνιστική:
Λαμία - Ολυμπιακός

5η αγωνιστική:
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

6η αγωνιστική:
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

7η αγωνιστική:
Άρης - Ολυμπιακός

8η αγωνιστική:
Ολυμπιακός - Λαμία

9η αγωνιστική:
Ολυμπιακός - ΑΕΚ

10η αγωνιστική:
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playoffs

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playoffs, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).

Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).

Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.