Ο Πασχαλάκης έδειξε ότι είναι σε ετοιμότητα

Ο Πασχαλάκης έδειξε ότι είναι σε ετοιμότητα

Διονύσης Βερβελές 08:55 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 17.05.2024

Μπορεί να μην ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε κόντρα στη Λαμία, δείχνοντας ότι παραμένει σε ετοιμότητα

Σχεδόν δύο μήνες είχε να αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και έπαιξε απέναντι στη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Ο Έλληνας γκολκίπερ η τελευταία φορά που ήταν στη βασική ενδεκάδα ήταν στις 10 Μαρτίου και συγκεκριμένα στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και την ήττα με 1-3.

Από εκεί και πέρα είχε τραυματισμό και από το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και μετά πήρε όλα τα ματς ο Κωνσταντής Τζολάκης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και στις προκρίσεις επί Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε και μάλιστα μέσα στην Τουρκία ήταν αυτός ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι και ο Ολυμπιακός πήρε μία ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League.

Από τις 10 Μαρτίου που έπαιξε τελευταία φορά ο Πασχαλάκης, μπήκε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο και τη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» την Κυριακή και στο ματς με τη Λαμία.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει δείξει ότι θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε ετοιμότητα και για αυτό έδωσε από τη μία την ευκαιρία στον Τζολάκη να ξεκουραστεί και από την άλλη στον Πασχαλάκη να μπει και να αποκτήσει και αυτός αγωνιστικό ρυθμό μετά από ενάμιση μήνα που ήταν εκτός.

Στα 90 λεπτά που έπαιξε ο Πασχαλάκης έδειξε ότι είναι έτοιμος. Παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός για ένα μεγάλο διάστημα, είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Ήταν ένα διάστημα στο ματς, μετά το 3-0 του Ολυμπιακού, που η Λαμία βρήκε τους «ερυθρόλευκους» χαλαρούς στον αγωνιστικό χώρο, μείωσε σε 3-1 και μετά είχε άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες για να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Πασχαλάκης έδειξε ότι είναι σε ετοιμότητα.

Αυτό ήταν κάτι που άρεσε και στον Μεντιλίμπαρ, αφού το ζητάει συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν αρκετά, να είναι σωματικά και ψυχολογικά ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπαίνουν και να τα δίνουν όλα στα ματς που θα χρησιμοποιηθούν.