Ο Ποντένσε θέλει σαν… τρελός, ο Μαρτίνεθ αποφασίζει
i

© Intime

Ο Ποντένσε θέλει σαν… τρελός, ο Μαρτίνεθ αποφασίζει

Ο Πορτογάλος άσος είναι καλά και θέλει να είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα στην ΑΕΚ.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον Ντανιέλ Ποντένσε, είναι καλή. Ο Πορτογάλος άσος, έχει ενσωματωθεί με την ομάδα, προπονείται κανονικά και δεν δείχνει εκτός… κάδρου. 

Κάθε άλλο, είχε κάνει προετοιμασία με την Γουλβς, ανεξάρτητα αν δεν υπολογιζόταν στη συνέχεια. Δούλεψε πολύ όλο αυτό το διάστημα και ατομικά και τώρα, ανυπομονεί για το νέο του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ψυχολογικά, είναι στα καλύτερά του. Ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του από την πρώτη ημέρα, νιώθει μια χαρά, βλέπει πως όλοι τον έχουν περιβάλλει με αγάπη και ελπίζει πως θα καταφέρει να το ανταποδώσει άμεσα. 

Θέλει σαν... τρελός ο Ποντένσε

Ο Ποντένσε, θέλει σαν… τρελός να παίξει ακόμη και στη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα στην ΑΕΚ. Έστω και ως αλλαγή, καθώς η λογική λέει πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα πάει με μια αναμενόμενη και γνωστή συνταγή. 

Ο Πορτογάλος ωστόσο, θέτει υποψηφιότητα για να είναι τουλάχιστον στον πάγκο και ένα από τα χαρτιά που μπορεί να παίξει κατά τη διάρκεια του ματς ο προπονητής του. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ άλλωστε, καλείται να αποφασίσει για τα νέα πρόσωπα και πως θα τα εντάξει στην υπόλοιπη ομάδα. 

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ο Ποντένσε ωστόσο έχει τις περισσότερες προπονήσεις σε σύγκριση με τους άλλους και παίζει με περισσότερες πιθανότητες για να τον δούμε για κάποια λεπτά, στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Μειώθηκαν ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες του Γκαρσία να προλάβει το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:40 - 14.09.2023

Μειώθηκαν ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες του Γκαρσία να προλάβει το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα κανονικά ο Λιβάι και έγιναν ακόμα λιγότερες οι πιθανότητες να μπορέσει να δώσει το παρών στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Βέβαια, ο 42χρονος προπονητής του Ολυμπιακού, στο μυαλό του «χτίζει» και για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με την Φράιμπουργκ, γνωρίζει πως αυτά τα δύο ματς μέσα σε λίγες ημέρες, μπορούν να «φτιάξουν» για τα καλά την ομάδα, αλλά και τον ίδιο. Είναι τα δύο πρώτα μεγάλα ματς της χρονιάς, για ξεχωριστούς λόγους βέβαια το καθένα.