«Φτερά στα πόδια, καρδιά μες στα στήθια»: Ο Τζόρτζεβιτς ευχήθηκε στον Ολυμπιακό για τα γενέθλιά του

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

i

© Intime

«Φτερά στα πόδια, καρδιά μες στα στήθια»: Ο Τζόρτζεβιτς ευχήθηκε στον Ολυμπιακό για τα γενέθλιά του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 13:12 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 10.03.2023

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ευχήθηκε στην πρώην ομάδα του για τα γενέθλια της.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Ολυμπιακού και με αφορμή τα 98α γενέθλια της ομάδας, ο ίδιος, έσπευσε να της ευχηθεί «χρόνια πολλά»

Ο «καρτάκιας» Μαριάνι, η αποβολή στον Έρικ Τεν Χαχ και οι διαμαρτυρίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:56 - 10.03.2023

Ο «καρτάκιας» Μαριάνι, η αποβολή στον Έρικ Τεν Χαχ και οι διαμαρτυρίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μαριάνι, που ήταν ο διαιτητής του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην φάση των «32» του Europa League πριν λίγες μέρες, θα διευθύνει το ελληνικό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Μέσω ανάρτησης στα social media, ο Σέρβος πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» έστειλε το δικό του μήνυμα για την επέτειο της ίδρυσης του συλλόγου. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, η οποία συνοδευόταν από στίχους του πρώτου ύμνου της ομάδας και τη φράση «χρόνια πολλά Ολυμπιακέ»

© Instagram

To 1996 ο Τζόρτζεβιτς μετακόμισε από τον Πανηλειακό στον Ολυμπιακό και ο ίδιος συντέλεσε στην κατάκτηση των εφτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων από την ομάδα του Πειραιά. Ξεχώρισε γρήγορα χάρη στον εκπληκτικό συνδυασμό δύναμης, ταχύτητας, αντοχής και εκτελέσεων, τα οποία τον μετέτρεψαν σε αρχηγό της ομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» για 13 ολόκληρα χρόνια και ο ίδιος έκλεισε την καριέρα του μετά τη φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης», τη σεζόν 2008-09. Με τον Ολυμπιακό μέτρησε 439 παιχνίδια συνολικά, εκ των οποίων πέτυχε 157 γκολ και 95 ασίστ.