«Ο Χάμες δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό»

Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

«Ο Χάμες δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:41 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 13.04.2023

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό τον ερχόμενο Ιούνιο σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού, καθώς ομάδες όπως η Γαλατασαράι και η Μπεσίκτας έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό άσο.

Όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Χάμες Ροντρίγκες θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας. Συγκεκριμένα, η Κολομβιανή «AS» με σημερινό της δημοσίευμα (13/4), επιβεβαιώνει ότι ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι και την επόμενη σεζόν, παρά τις σκέψεις που υπήρχαν για ανανέωση της ρήτρας.

Ο 31χρονος άσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε τη σεζόν δυναμικά κι αποτέλεσε σταθερά βασικό κομμάτι στην ομάδα, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Εθνικής Κολομβίας, δεν θυμίζει σε τίποτα τον... παλιό Χάμες, ο οποίος πρωταγωνιστούσε χάρη στην αστείρευτη ποιότητά του.

Ανιγκό για Χάμες Ροντρίγκες: «Δεν νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου»

Ανιγκό για Χάμες Ροντρίγκες: «Δεν νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου»

Ο Ζοσέ Ανιγκό σε ερώτηση για τον Χάμες Ροντρίγκες διαφώνησε ότι είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο και τόνισε με νόημα «Όλοι οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ως μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο»

Τις τελευταίες μέρες, σενάρια από την Τουρκία αναφέρουν το έντονο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κολομβιανό, ενώ τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει μπει στο κόλπο και η Γαλατασαράι.

Η απόφαση του Ζοσέ Ανιγκό να αφήσει εκτός αποστολής τον Χάμες στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ίσως δείχνει πως υπάρχουν «σύννεφα» στην σχέση του ποδοσφαιριστή με τον σύλλογο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν και μετρά ως τώρα με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» πέντε γκολ και έξι ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις σε 24 ματς.