Ο Χουάνγκ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Με ντουντούκα οργανώνει την εξέδρα (vid)

Ο Χουάνγκ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Με ντουντούκα οργανώνει την εξέδρα (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:40 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 08.06.2023

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ, που ήταν αποκάλυψη τη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό βρέθηκε σε αγώνα της Νταετζέον και οργάνωσε την εξέδρα με ντουντούκα.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ επέστρεψε στην πατρίδα του και βρέθηκε σε αγώνα της Νταετζέον. Είναι η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Νοτιοκορεάτης μέσος του Ολυμπιακού το 2015. Σημείωσε το πρώτο του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Πόχανγκ Στίλερς στις 30 Μαΐου και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. 

Όπως είναι λογικό ο Ίνμπομ Χουάνγκ αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας του. Μάλιστα, ο 26χρονος μέσος βρέθηκε στην κερκίδα, πήρε την ντουντούκα και τραγούδησε μαζί με τους οπαδούς! Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βλέπουμε τον Νοτιοκορεάτη μέσο του Ολυμπιακού όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! 

«Είναι σχεδόν αδύνατον να σας ξεπληρώσω όσα έλαβα από εσάς από 13 ετών, αλλά θα κάνω τα πάντα για να νιώθετε περήφανοι για μένα και πάντα θα είμαι μαζί σας από όπου κι αν βρίσκομαι. Σας ευχαριστώ και θα σας δω στο μέλλον, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» έγραψε ο Ίνμπομ Χουάνγκ, που είχε αγωνιστεί μεταξύ 2015 και 2018 στην Νταετζέον. 

«Δεν ξέρω αν η φήμη αληθεύει. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα η Νάπολι, την παρακολουθώ κι έχω κι έναν φίλο εκεί, τον Κιμ. Είναι τρομερή η πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν ισχύει αυτή η φήμη, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, κολακεύομαι, αλλά προς το παρόν αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει ακόμα ένας αγώνας για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα του, όπως και πρέπει να είναι κάθε παίκτης. Δεν μου άρεσε που φέτος δεν πήρα το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, οπότε αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να το πάρω του χρόνου. Να κάνω μία επιτυχημένη σεζόν του χρόνου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ίνμπομ Χουάνγκ για το ενδιαφέρον της Νάπολι και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.