Βόμβα από Γάλλο δημοσιογράφο – «Στην Αλ Νασρ ο Μπακαμπού με 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως»

Βόμβα από Γάλλο δημοσιογράφο – «Στην Αλ Νασρ ο Μπακαμπού με 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως»

Γιώργος Σακελλαρίου 18:13 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 07.06.2023

Γάλλος ρεπόρτερ αναφέρει ότι ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για την Αλ Νασρ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τιτίβισμα που ανάβει φωτιές στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος ρεπόρτερ Τζόνι Σεβερίν με ποστάρισμά του στο twitter αναφέρει ότι ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Τονίζει ότι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» με 18 γκολ τη σεζόν που τελείωσε, έχει συμφωνήσει σε όλα και θ’ ανήκει από την 1η Ιουλίου για τα επόμενα τρία χρόνια στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι. Ο Σεβερίν υποστηρίζει επίσης ότι ο 32χρονος διεθνής Κονγκολέζος επιθετικός θα έχει ετήσιες αποδοχές στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων 3,5 εκατ. ευρώ!

Ασφαλώς είναι προσφορά που δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί ελληνικός σύλλογος, αλλά σε κάθε περίπτωση πιθανή αποχώρηση του Μπακαμπού θα είναι πλήγμα για τον Ολυμπιακό.

Όπως είχαμε αναφέρει, η περίπτωση του Σεντρίκ Μπακαμπού δεν ήταν καθόλου απλή. Κι αυτό διαπιστώνεται από το χρόνο που πέρασε από τις προτάσεις των «ερυθρολεύκων». Υπήρχε έντονη φημολογία για τον Κονγκολέζο επιθετικό και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, που μετέφερε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την πρόταση που έχει από ομάδα του Ντουμπάι, προφανώς την Αλ Νασρ, καθώς αυτή έχουν αναφέρει και τα σχετικά δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Τι προσφέρει η Αλ Νασρ στον Μπακαμπού, όπως μετέφερε στους ανθρώπους των Πειραιωτών; Δίνει 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, συν μπόνους! Και ότι η προσφορά είναι για δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει εξασφαλισμένα 5 εκατ. ευρώ εκτός των μπόνους που θα έχουν να κάνουν με την επίτευξη στόχων. Καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μία σούπερ πρόταση, που σε καμία των περιπτώσεων δεν θα του δώσει ο Ολυμπιακός.

Τώρα, όμως, ο Σεβερίν ανεβάζει τις συνολικές αποδοχές στα δέκα εκατ. ευρώ για τρία χρόνια στον Μπακαμπού! Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο Μπακαμπού. Ο Ολυμπιακός δίνει 1,5 εκατ. ετησίως συν μπόνους, που μπορούν να φτάσουν τα 600.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ποσό δηλαδή της τάξης των 2.100.000 αρκεί βέβαια να επιτευχθούν οι στόχοι που θα μπουν και θα έχουν να κάνουν και με την ομάδα, αλλά και δικούς του.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει εξαιρετική σχέση με τον Μπακαμπού, αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μετρούν τα συμβόλαια, τα χρήματα. Ο Μπακαμπού άλλωστε, είναι ένας φορ που ήρθε τον Σεπτέμβρη του 2022 στον Ολυμπιακό, δεν έπαιξε λεπτό στην Ευρώπη, διότι δεν πρόλαβε να δηλωθεί στη λίστα και τώρα, κάνει «παιχνίδι» με οδηγό στο βιογραφικό του τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Έχοντας μπει και στα 33 του χρόνια πλέον, «ψάχνεται» για προτάσεις του επιπέδου της Αλ Νασρ. Θα ξεκαθαριστεί κι αυτή η περίπτωση τις επόμενες ημέρες άλλωστε, αφού ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι έτοιμος και για την εναλλακτική λύση στο θέμα του σέντερ φορ.

Δείτε το τιτίβισμα του Σεβερίν: