«Ο υπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ της Μορεϊρένσε στον Ολυμπιακό για χάρη του Καρβαλιάλ»

Κάρλος Καρβαλιάλ & Πέδρο Άλβες

i

©Intime

«Ο υπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ της Μορεϊρένσε στον Ολυμπιακό για χάρη του Καρβαλιάλ»

Κώστας Τόπας 11:00 - 12.12.2023

Ο υπεύθυνος για το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου αποχώρησε από τη Μορεϊρένσε για να βρεθεί στο πλάι του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία.

Ο Λουίς Γκιμαράες αποχώρησε από το επιτελείο της Μορεϊρένσε για να ενωθεί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τον Πέδρο Άλβες στον Ολυμπιακό. Ήταν υπεύθυνος για το τμήμα scouting του πορτογαλικού συλλόγου και στην Ελλάδα θα έχετε την πρώτη σας εμπειρία εκτός Πορτογαλίας.

Αυτό αναφέρουν στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα δημοσίευμα της Record. Από την άλλη τώρα, ο Καρβαλιάλ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στους «ερυθρόλευκους» στον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στο «Καραϊσκάκης» είχε αναφέρει κατά την παρουσίασή του από τους Περαιώτες τους στόχους του για την ομάδα, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι έτοιμος να κάνει αλλαγές.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και επιστρέφω στην Ελλάδα. Κι εγώ κι οι συνεργάτες μου γνωρίζουμε το μέγεθος του Ολυμπιακού, ξέρουμε ότι είμαστε μία από τις σημαντικότερες ομάδες, του κόσμου, το πιστεύουμε και το ξέρουμε πολύ καλά αυτό. Το γεγονός ότι μετά από μία βαριά ήττα στην Ευρώπη 6.000 φίλοι του Ολυμπιακού τον ακολούθησαν στον Βόλο για να παρακολουθήσουν τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του μεγαλείου του. Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό. Βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε, για να αγωνιστούμε με τον καλύτεροι δυνατό τρόπο και στις τρεις διοργανώσεις που ο Ολυμπιακός παίρνει μέρος. Όλα είναι ανοιχτά κι όλα είναι πιθανά να συμβούν», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.