Θέμα συζήτησης στο Ρέντη οι αποφάσεις

Ολυμπιακός

i

© Intime

Θέμα συζήτησης στο Ρέντη οι αποφάσεις

Διονύσης Βερβελές 23:07 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 11.12.2023

Όπως ήταν λογικό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ρώτησαν και έμαθαν για τα μέτρα της κυβέρνησης…

Είναι απολύτως λογικό τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες να έχουν απασχολήσει και τους ίδιους τους αθλητές και στην προκειμένη περίπτωση τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αρχικά, είχαν ενημερωθεί γιατί δεν έγινε αγωνιστική το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Πήραν ρεπό την Κυριακή, επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα και έτσι στην πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» το κεντρικό θέμα συζήτησης στ' αποδυτήρια αλλά και στο τέλος της προπόνησης, ήταν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. 

Δεν μπορούν να καταλάβουν και οι παίκτες πως γίνεται να… κόβουν το γήπεδο έτσι στον απλό κόσμο και πως γίνεται τα μέτρα κατ’ επιλογή να αφορούν ουσιαστικά μόνο τον Ολυμπιακό.

Απόρησαν για την Ευρώπη

Παράλληλα, αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση από τα όσα ακούστηκαν και αποφασίστηκαν από την κυβέρνηση, ήταν πως ο Ολυμπιακός θα παίξει την Πέμπτη με την Μπάτσκα Τόπολα χωρίς κόσμο. Εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που θα αγωνιστεί με τη Μακάμπι κανονικά με τον κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου! Όπως και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ήταν κάτι που δεν μπόρεσαν οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν και να «μεταφράσουν», αφού υπάρχει ξεκάθαρος διαχωρισμός αναφορικά με το πως αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός από την Πολιτεία και όχι μόνο... Άλλωστε και οι ποδοσφαιριστές δε ζουν σε άλλο κόσμο, βλέπουν τι γίνεται και καταλαβαίνουν τα πάντα. Ιδιαίτερα οι Έλληνες που σίγουρα έχουν μία μεγαλύτερη γνώση του τι συμβαίνει, αλλά και οι ξένοι δεν πάνε πίσω. 

Η διαιτησία στο Βόλο άλλωστε, αποτέλεσε θέμα συζήτησης για ημέρες στο Ρέντη, ακόμη και το γκολ που δεν μέτρησε στο ΠΑΟΚ-Βόλος για το Κύπελλο Ελλάδας.

Είναι αυτονόητο πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ στην ομιλία του για το ματς με τους Σέρβους, θα κάνει ειδική ανάλυση για τα δεδομένα με το άδειο γήπεδο. Είναι σημαντική παράμετρος, όπως και να το κάνουμε. Και για τον ίδιο θα είναι κάπως…