Με ποιους καθόταν στο Καραϊσκάκη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Με ποιους καθόταν στο Καραϊσκάκη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:24 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 10.02.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρέθηκε σε σουίτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με δύο συνεργάτες και τον δικηγόρο του για να δει το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος Βάσκος τεχνικός, ο οποίος στις 14 Μαρτίου θα κλείσει τα 63 του χρόνια, έφτασε στην Ελλάδα και μετέβη αμέσως στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το ματς των Πειραιωτών με τον ΟΦΗ.

Ο Μεντίλιμπαρ, είχε χειραψία με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ είχε μαζί του τον δικηγόρο του και δύο συνεργάτες του.

Δεξιά του κάθισε ο Φραν Ρίκο, τον οποίο είχε βοηθό και στη Σεβίλλη. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από τη θητεία του Μεντιλίμπαρ στην Εϊμπάρ, στην οποία ο Ρίκο είχε ρόλο σκάουτερ. 

Αριστερά του κάθισε ο Τόνι Ρουίθ, ο οποίος είναι επί σειρά ετών ο γυμναστής που έχει μαζί του στις ομάδες.

Για τον Μεντιλίμπαρ απομένουν οι ανακοινώσεις, ενώ ο ίδιος πήρε μία πρώτη «γεύση» από το Καραϊσκάκης.

Ο Ισπανός αναμένεται να δει γεμάτο το γήπεδο την ερχόμενη Πέμπτη στο πρώτο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος για τα playoffs του Europa Conference League. Στο πρωτάθλημα το πρώτο του ματς θα είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οπότε μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά σε Ελλάδα κι Ευρώπη. 

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον ΟΦΗ με την αύρα του Μεντιλίμπαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:23 - 10.02.2024

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον ΟΦΗ με την αύρα του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα κόντρα στον ΟΦΗ, του οποίου και επικράτησε με το «εκκωφαντικό» 4-0. Η νίκη ήρθε με την αύρα του Μεντιλίμπαρ, που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να δει από κοντά το ματς της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο στον αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ενώ σύμφωνα με τους Πειραιώτες, το συμβόλαιο του Μεντιλίμπαρ θα είναι για 2.5 χρόνια, 1,5+1 χρόνο.