Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις και οι αποφάσεις για τα συμβόλαια
i

©intime

Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις και οι αποφάσεις για τα συμβόλαια

Διονύσης Βερβελές 03:30 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:17 - 22.05.2024

Η σχέση με τα ημιτελικά του Conference League και η στάση αναμονής…

Ναι μεν υπάρχουν αρκετοί αγώνες για να τελειώσει η σεζόν, όμως ο Ολυμπιακός έχει πολλές εκκρεμότητες για το ερχόμενο καλοκαίρι, αναφορικά με το ρόστερ που θα δημιουργήσει για την επόμενη περίοδο. Δε θα είναι, ξανά, ένα ήρεμο καλοκαίρι για τους «ερυθρόλευκους» γιατί αυτήν τη φορά έχουν αρκετά συμβόλαια τα οποία ολοκληρώνονται και μάλιστα σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Τέτοια είναι αυτά των Ελλήνων, Τζολάκη, Φορτούνη, Μασούρα, αλλά και αρκετών ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι ήταν ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι είτε με έναν χρόνο συμβόλαιο είτε παικτών οι οποίοι είναι στην ομάδα του Πειραιά υπό τη μορφή δανεισμού. Τι γίνεται όμως με όλες αυτές τις περιπτώσεις και τι κάνουν οι «ερυθρόλευκοι»; Την ίδια στιγμή που κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ακόμη δεν έχουν τελειώσει τα ματς στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη και έχουν ήδη μπλέξει την ομάδα του Πειραιά σε μεταγραφικά σενάρια.

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού
CONFERENCE LEAGUE

16:49 - 29.04.2024

Τα νεότερα για Τίλεμανς και Μαρτίνες στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού

Δίχως δύο βασικά «γρανάζια» της είναι πιθανό να αγωνιστεί η Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Τίλεμανς και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να αποκομίζουν τραυματισμούς στο ματς εναντίον της Τσέλσι.

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία, ότι αυτήν τη στιγμή προέχουν τα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους οι «ερυθρόλευκοι». Δεν υπάρχει κάτι επί της ουσίας αυτήν τη στιγμή, σίγουρα έχουν γίνει συζητήσεις με παίκτες οι οποίοι το καλοκαίρι είναι να μείνουν ελεύθεροι, έτσι ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ή να πει κάποιος με σιγουριά ότι έχουμε «deal».

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως έχουν χαθεί περιπτώσεις παικτών. Αυτήν τη στιγμή εδώ που έχει φτάσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στα ημιτελικά του Conference League έχουν «παγώσει» αρκετά θέματα, τόσο από την πλευρά της ομάδας, όσο όμως και από τους παίκτες. Η ομάδα από τη μία γιατί θέλει το μυαλό όλων να είναι στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι να μπουν οι ποδοσφαιριστές σε μία διαδικασία διαπραγματεύσεων. Και από την άλλη οι παίκτες από την πλευρά τους είναι λογικό να θέλουν να δουν μέχρι που θα πάει η υπόθεση... Ευρώπη γιατί στο τέλος της σεζόν ίσως και να είναι σε θέση να μιλούν σε άλλη βάση, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά γενικότερα για την αξία τους.

Όπως επίσης θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει και μία ηθική υπόσχεση από ομάδα και παίκτες, ότι όλοι τους θα περιμένουν να κάτσουν στο τραπέζι στο τέλος της σεζόν και τώρα δεν κάνουν τίποτα. Γιατί όπως και να το κάνουμε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι κάτι που ίσως να μην το πετύχουν ποτέ ξανά στην καριέρα τους αρκετοί παίκτες απ' αυτούς που είναι στην ομάδα. Για αυτό και δεν υπάρχει κάποια απόσπαση προσοχής...