Ματσάρα στον Ρέντη, 3-1 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των ομάδων Β' (vid)

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β'

i

© Intime

Ματσάρα στον Ρέντη, 3-1 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των ομάδων Β' (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:53 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 20.10.2023

Με θριαμβευτικό τρόπο επικράτησε ο Ολυμπιακός Β' του Παναθηναϊκού Β', πανηγυρίζοντας νίκη με σκορ 3-1. Το ντέρμπι αιωνίων της Super League 2 ολοκληρώθηκε με «βροχή» γκολ, χαμένο πέναλτι και πλούσιο θέαμα από τις δύο ομάδες.

Πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι Β' ομάδες των δύο αιωνίων τέθηκαν αντιμέτωπες στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη. Μεγάλοι νικητές οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι και επικράτησαν με σκορ 3-1, σε ένα ματς που τα είχε όλα!

Το παιχνίδι περιλάμβανε φάσεις από το ξεκίνημά του και για τις δύο ομάδες. Στο 17ο λεπτό υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για τους Πειραιώτες, με τον Ιάγκο Ιμπαγάσα, γιο του Αριέλ, να περνάει εκτός αντιμετωπίζοντας πρόβλημα. Τη θέση του πήρε ο Τσέλιος, ο οποίος και χρίστηκε σκόρερ στο 26ο λεπτό κάνοντας το 1-0, με σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν από νωρίς γκολ, με τον Κωστούλα στο 49' να κάνει το 2-0. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κουβάλησε την μπάλα, έφτασε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με ωραίο σουτ σκόραρε. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και μείωσε σε 2-1 σχεδόν άμεσα. Στο 51' ο Σαρδέλης δοκίμασε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και με απίθανο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 Μάλιστα, οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, κερδίζοντας πέναλτι στο 61'. Όμως ο Μπιλάλ δεν κατόρθωσε να σκοράρει, αφού η εκτέλεσή του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Τη χαριστική βολή για τον Ολυμπιακό έδωσε ο Αποστολόπουλος. Η προσπάθεια του παραλίγο να σταματήσει από τον Ξενόπουλο, όμως η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του γκολκίπερ και κατέληξε στο τέρμα για το τελικό 3-1. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β' ΟΜΊΛΟΥ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Θυμηθείτε το live του αγώνα: