Καταθέτει αίτημα ο Ολυμπιακός για μετάθεση στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Ολυμπιακός-ΟΦΗ

i

©Intime

Καταθέτει αίτημα ο Ολυμπιακός για μετάθεση στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:47 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 20.10.2023

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, προκειμένου η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ από την Κυριακή (29/10) να μεταφερθεί για τη Δευτέρα (30/10), με φόντο την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο ελληνικό Clasico της σεζόν! Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός αναμετρώνται το βράδυ της Κυριακής (22/1019:30) στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη απομακρύνονται στο +6 από τον «αιώνιο» αντίπαλο και αντίστοιχα οι «πράσινοι» πιάνουν στην κορυφή τους Πειραιώτες με «διπλό» στο Φάληρο. 

Μετά από αυτήν την αναμέτρηση η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τεθεί αντιμέτωποι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στη Γουέστ Χαμ, για την 3η αγωνιστική του Europa League. 

H Opta προβλέπει ότι η Ελλάδα θα καταλάβει την 14η θέση στο ranking της UEFA στο τέλος της σεζόν!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:55 - 20.10.2023

H Opta προβλέπει ότι η Ελλάδα θα καταλάβει την 14η θέση στο ranking της UEFA στο τέλος της σεζόν!

Η άκρως θετική παρουσία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη μέχρι στιγμής, κάνει το ποδόσφαιρο της χώρας να αισιοδοξεί για την τελική θέση που θα καταλάβει στο τέλος της φετινής σεζόν. Το παραπάνω επιβεβαιώνει και η Opta, η οποία προβλέπει πως η Ελλάδα θα τερματίσει στην 14η θέση του ranking.

Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, σε αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής (29/10, 16:00). Ωστόσο οι Πειραιώτες αναμένεται να καταθέσουν αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, προκειμένου η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων να μεταφερθεί για τη Δευτέρα (30/10).