Οργισμένη αντίδραση Ολυμπιακού για διαιτητή και VAR του ντέρμπι: «Πρωτοφανής πρόκληση που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

Οργισμένη αντίδραση Ολυμπιακού για διαιτητή και VAR του ντέρμπι: «Πρωτοφανής πρόκληση που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας»

Διονύσης Βερβελές 14:05 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 19.10.2023

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό κυρίως με τον ορισμό του Πιτσίνι στο VAR. «Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR που δεν είναι καν διεθνής», αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι που στέκονται και στον μη ορισμό ελίτ διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τους ορισμούς των διαιτητών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για ασύμμετρη και η αποδεκτή πρόκληση προς τον ίδιο τον σύλλογο και τον κόσμο του και στέκονται κυρίως στον ορισμό του Πιτσίνι στο VAR, του διαιτητή που σύμφωνα με όσα αναφέρουν είχε κάνει «εγκλήματα» πέρσι στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Λέγοντας πως... «επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος».

Οι ερυθρόλευκοι λένε ότι η ΚΕΔ και η ΕΠΟ τινάζουν στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας και αναφέρονται ακόμα και στον υπουργό Αθλητισμού. «Για ότι συμβεί απο εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος Υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του Ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε υποπέσει σε απίθανο και αδικαιολόγητο λάθος σε ματς του ΟΦΗ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:58 - 19.10.2023

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε υποπέσει σε απίθανο και αδικαιολόγητο λάθος σε ματς του ΟΦΗ (vid)

Ο Φάμπιο Μαρέσκα που θα διευθύνει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε εμπλακεί σε ένα απίστευτο διαιτητικό λάθος στο ματς του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η θέση του Ολυμπιακού για τον ορισμό των διαιτητών του ντέρμπι:

«Μια ακόμα πρωτοφανής πρόκληση που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας. Σε μια πρωτοφανή κίνηση-πρόκληση που ναρκοθετεί το ντέρμπι, ο Μάνταλος και η συμμορία όρισαν VAR τον Ιταλό Πιτσινίνι που ήταν VAR στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ με τα διαιτητικά εγκλήματα!

Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR που δεν είναι καν διεθνής!

Βαγγέλης Μαρινάκης - Κώστας Καραπαπάς/©Intime

Ο αρχιδιαιτητής Μάνταλος όρισε παρανόμως και παρατύπως για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας και έναν διαιτητή Β κατηγορίας, ούτε ελίτ, ούτε Α κατηγορίας και μάλιστα στα τελευταία χρόνια της καριέρας του και όχι κάποιον ταλαντούχο σε ανοδική πορεία..

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η πρόκληση για τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον κόπο των αθλητών μας είναι ασύμμετρη και μη αποδεκτή.

Για ότι συμβεί από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος Υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υγ.: Για την πρόσληψη του άνεργου απο το 2019 Φρόιντφελντ που έγινε απλά για να έχουν οι ορισμοί την υπογραφή του, παρά το ότι οι διαιτητές επελέγησαν και πάλι από το Μάνταλο, έχουμε ήδη τοποθετηθεί. Άλλωστε η ΕΠΟ σε μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία τον ανακοίνωσε πριν απο το ντέρμπι ενω ούτε ο ίδιος ούτε το… τροχόσπιτό του έχουν εμφανιστεί κάπου στη χώρα μας…».