Διακοπή στο ντέρμπι: Έφυγε ο Παναθηναϊκός από το γήπεδο για κροτίδα στον Χουάνκαρ (pics)

Διακοπή στο ντέρμπι: Έφυγε ο Παναθηναϊκός από το γήπεδο για κροτίδα στον Χουάνκαρ (pics)

Sportal newsroom 20:45 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 22.10.2023

Με του που έφερε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα ίσια ο Ολυμπιακός, προέκυψε πρόβλημα με τον Χουάνκαρ, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από ρίψη κροτίδας. Έφυγε το Τριφύλλι από το γήπεδο.

Χαμός στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων»! 

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσια χάρη σε γκολ του Μαντί Καμαρά και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά δημιούργησαν μία καυτή ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά στο σημείο που έκαναν ζέσταμα οι αναπληρωματικοί του Παναθηναϊκού έγινε ρίψη κροτίδας, η οποία τραυμάτισε τον Χουάνκαρ, που βρέθηκε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια ο Ισπανός αποχώρησε με φορείο.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των «πράσινων», οι οποίοι έφυγαν από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να έχουμε προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στα social media πήρε θέση για το εν λόγω συμβάν. «50' Κροτίδα πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που προθερμαίνονται. Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος. Διακοπή στον αγώνα. Η ομάδα μας αποσύρεται στα αποδυτήρια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το post game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!