Παναθηναϊκός: Ο Γεντβάι δεν παίζει λόγω μυϊκού τραυματισμού

Τιν Γεντβάι

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γεντβάι δεν παίζει λόγω μυϊκού τραυματισμού

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:34 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 22.10.2023

Ο Τιν Γεντβάι νιώθει ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με τον Γιοβάνοβιτς να μένει με μόνο καθαρόαιμο στόπερ τον Σένκεφελντ.

Η κατάρα των κεντρικών αμυντικών συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό... Πρώτα ήταν ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ για όλη τη σεζόν με τη ρήξη χιαστού... Ακολούθησε ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος πονάει στην ποδοκνημική και θα χάσει έναν μήνα από τις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού.

Τελευταίος στη λίστα των απόντων, προστέθηκε ο Τιν Γεντβάι. Ο Κροάτης στόπερ νιώθει από τα μέσα της εβδομάδας ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ήταν αδύνατον να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού. 

Ο Γιοβάνοβιτς περίμενε τον Γεντβάι, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και αφού βεβαιώθηκε ότι ο παίκτης δεν μπορεί να παίξει, τον απέκλεισε από την 20άδα του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Ο μόνος διαθέσιμος καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» στο Φάληρο είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Τον οποίο θα πλαισιώσει στην ενδεκάδα ο Γουίλιαν Αράο σε υπηρεσιακό ρόλο, αν και τον έχει υπηρετήσει πολλές φορές στην καριέρα του.