Χαμός στο Κάραβελ για τον Παναθηναϊκό (vid+gallery)

Πανικός στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού.

Χαμός στο Κάραβελ για τον Παναθηναϊκό (vid+gallery)

Sportal newsroom 18:20 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 08.05.2023

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη μέρα έφτασε, η ώρα για τον τίτλο πλησιάζει. 

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι συνεπείς στο ραντεβού τους κι όπως είχαν ανακοινώσει, βρίσκονται στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή για το ντέρμπι τίτλου με τον Ολυμπιακό.

Αυτοί τη στιγμή στο ξενοδοχείο που είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του, βρίσκονται ήδη χιλιάδες του «τριφυλλιού» κι όσο περνάει η ώρα και μέχρι την αναχώρηση του πούλμαν για το Φάληρο, ο κόσμος θα αυξάνεται συνεχώς. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θ' αποθεώσουν τον Σέρβο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του με στόχο να τους δώσουν την κατάλληλη ψυχολογική «ντόπα» για το σπουδαίο ματς με τον αιώνιο αντίπαλο.

Το ξενοδοχείο έχει μετατραπεί στην κυριολεξία σε Λεωφόρο, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης, τραγουδούν τον ύμνο του συλλόγου και βέβαια δεν λείπουν τα βεγγαλικά που συνοδεύουν την εκπληκτική ατμόσφαιρα. 

Οι οπαδοί, μάλιστα, αναμένεται να συνοδεύσουν την αποστολή μέχρι ενός σημείου στη διαδρομή για τον Πειραιά, με μηχανοκίνητη πορεία. Φυσικά, λόγω των προβλημάτων με τον κορονοϊό, όπως έχουμε τονίσει, υπάρχουν αυστηρά μέτρα για να προστατευθούν οι παίκτες κι έχουν στηθεί κάγκελα περιμετρικά του πούλμαν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έξω από το ξενοδοχείο: