Ομιλία Ανιγκό: «Είστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα - Να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας»

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Ομιλία Ανιγκό: «Είστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα - Να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας»

Sportal newsroom 18:14 - 08.05.2023

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν το ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό και θέλησε να τους τονώσει το ηθικό.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (8/5, 21:00) για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League και σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ζοσέ Ανιγκό θέλησε να μιλήσει στους παίκτες του για το μεγάλο ματς που έρχεται και για τη σημασία αυτού.

Ζοσέ Ανιγκό: «Δεν θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, θα παίξουμε για τη νίκη όπως κάναμε και με την ΑΕΚ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:34 - 06.05.2023

Ζοσέ Ανιγκό: «Δεν θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, θα παίξουμε για τη νίκη όπως κάναμε και με την ΑΕΚ»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη στο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο ματς με την ΑΕΚ.

Ανάμεσα στα άλλα, τους επισήμανε πως: «Όλοι μας ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και στον Ολυμπιακό παίζουμε πάντα για τη νίκη. Εάν κάποιος είναι κουρασμένος ή δεν αισθάνεται καλά, να μου το πει για να μην παίξει. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Εμείς οφείλουμε να παίξουμε για τους εαυτούς μας, για την ομάδα μας, για την ιστορία μας, την αξιοπρέπειά μας και βέβαια πάνω απ' όλα για τον κόσμο μας. Είστε στη μεγαλύτερη ομάδα. Δώστε τα όλα».

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γάλλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τελικά τους Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλο, οι οποίοι δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, ενώ από την άλλη αμφίβολος είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ως εκ τούτου φαντάζει δύσκολο - αλλά όχι απίθανο - να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.