Ολυμπιακός: Με 21 παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι των αιωνίων!

Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Με 21 παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι των αιωνίων!

Διονύσης Βερβελές 21:13 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 10.03.2024

Αναμενόμενες οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ που θέλει μόνο τρίποντο…

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (10/03, 21:30) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ του 1-4 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Conference League και να δουν πως θα πάρουν το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Μετά την προπόνηση, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 21 παίκτες και είναι οι: Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ροντινέι, Τζολάκης.

Εκτός πλάνων του Βάσκου προπονητή έτσι, είναι οι Ρέτσος (τιμωρημένος), Βέζο, Ρίτσαρντς, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος (είχε ενοχλήσεις), Μαρτίνς (τραυματίας) και Καμπράλ.

Ο Μεντιλίμπαρ για μια ακόμη φορά πήγε στο… όριο, θα κόψει λογικά τον νεαρό Μπότη ως τρίτο τερματοφύλακα. Συμμετέχει πάντως για πρώτη φορά σε «ερυθρόλευκη» αποστολή. Είναι μια τακτική του κόουτς του Ολυμπιακού, να έχει μαζί του αυτούς που μπορεί να υπολογίζει, ώστε και αυτοί να εστιάζουν στο ματς. Και εδώ, δεν είναι ένα απλό ματς.

Όσον αφορά στην εντεκάδα, δύο-τρεις θέσεις παίζονται ουσιαστικά. Εκτός πλάνων θα είναι ο τιμωρημένος Ρέτσος, τη θέση του πιθανότατα θα πάρει ο Μπιανκόν. Και είναι πιθανό, να δούμε στην εντεκάδα τον Μασούρα, με τους Φορτούνη-Ποντένσε να φλερτάρουν με το να καθίσουν στον πάγκο. Φαίνεται πιθανότερος ο πρώτος, αλλά είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Μεντιλίμπαρ που έτσι κι αλλιώς, δεν δείχνει πράγματα στην τελευταία προπόνηση.

Με απουσίες στην άμυνα ο Παναθηναϊκός - Η αποστολή για την πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:06 - 09.03.2024

Με απουσίες στην άμυνα ο Παναθηναϊκός - Η αποστολή για την πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Φατίχ Τερίμ γνωστοποίησε τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν τα κατάφεραν Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, εκτός πλάνων για το ματς οι Αϊτόρ και Βέρμπιτς.

Θέλει να έχει τους παίκτες του σε ετοιμότητα, που νωρίτερα πήραν το μήνυμα και από την αντιπροσωπεία της Θύρας 7, που τους ζήτησε τη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων. Είναι ένα ματς που όλοι θέλουν, καθώς θα μείνει στο -4 ο Παναθηναϊκός και στην τέταρτη θέση.