Ντόπες της «Θύρας 7» στου Ρέντη: «Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη – Ντάρκο εσύ μπορείς…»

Ντόπες της «Θύρας 7» στου Ρέντη: «Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη – Ντάρκο εσύ μπορείς…»

Διονύσης Βερβελές 18:33 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 10.03.2024

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρολεύκων», εκφράζοντας την πλήρη στήριξη όχι μόνο εν όψει του ντέρμπι, αλλά και για τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague. Κάπως έτσι η Θύρα 7 βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στο Ρέντη δίνοντας ένα μήνυμα στήριξης για τη συνέχεια. Μάλιστα τόνισαν ότι ακόμα μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν την πρόκριση επί της Μακάμπι παρά την ήττα με 1-4 στο πρώτο παιχνίδι.

«Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη», είπαν μεταξύ άλλων σε προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα απευθύνθηκαν στον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του είπαν: «Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια!»

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι η νίκη κόντρα στους «πράσινους» μοιάζει μονόδρομος για να μείνει κοντά στην κορυφή.

Την ίδια ώρα την ερχόμενη Πέμπτη (14/3) θα ταξιδέψει στη Σερβία για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Conference League. Το παιχνίδι θα γίνει κανονικά με κόσμο, στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να ανέβουν ένα... βουνό, λόγω της ήττας με 1-4 στο Καραϊσκάκης.