Η απουσία του Χουάνκαρ «κλειδώνει» την ενδεκάδα - Οι σκέψεις του Τερίμ για το Φάληρο

Χουάνκαρ

i

Intime

Η απουσία του Χουάνκαρ «κλειδώνει» την ενδεκάδα - Οι σκέψεις του Τερίμ για το Φάληρο

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:30 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 10.03.2024

Ο Χουάνκαρ δύσκολα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και η απουσία του μοιάζει να οριστικοποιεί την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η διαφαινόμενη απουσία του Χουάνκαρ από το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, αφαιρεί ένα δίλημμα από τον Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα. Γιατί ο Τούρκος μοιάζει να έχει κατασταλλάξει στους περισσότερους παικτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα αγωνιστούν εναντίον του Ολυμπιακού.

Υπό άλλες προϋποθέσεις, ο Χουάνκαρ θα διεκδικούσε τη θέση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Τώρα, ο Ισπανός αριστερός μπακ θα δει το ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από την εξέδρα, μαζί τους ανέτοιμους Μπαρτ και Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι και τον τιμωρημένο Γιώργο Βαγιαννίδη.

Σε ότι αφορά τον Φατίχ Τερίμ, αφιέρωσε για δεύτερη μέρα για πολλή ώρα στην τακτική. Ο 71χρονος προπονητής δούλεψε στην ανάπτυξη και στη μετάβαση στο τρανζίσιον, φανερώνοντας παράλληλα τις σκέψεις του για τους έντεκα που θα παίξουν βασικοί στο σύστημα 4-3-3.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία, οι Γουίλιαν Αράο και Βίτορ Ούγκο θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιάννης Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο.

Τα φαινόμενα... απατούν: Πως είναι σήμερα ο αγωνιστικός χώρος του υποψήφιου για τελικό «AEL FC Arena»;

Τα φαινόμενα... απατούν: Πως είναι σήμερα ο αγωνιστικός χώρος του υποψήφιου για τελικό «AEL FC Arena»;

Το «AEL FC Arena» είναι υποψήφια έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη και το Sportal έψαξε, ρώτησε και έμαθε πως είναι σήμερα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι ο αμυντικός χαφ και ο Άνταμ Τσέριν ο box-to-box μέσος. Ο Τάσος Μπακασέτας θα είναι το «δεκάρι», ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα αγωνιστεί δεξιός εξτρέμ, ο Μπερνάρ θα έχει τον αντίστοιχο ρόλο αριστερά και ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι ο «φουνταριστός».

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι συγκεντρώνει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα, αλλά όχι πάρα πολλές. Παρομοίως και ο Ζέκα, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν, όπως συνέβη στο Παναθηναϊκός - Άρης. Από τους υπόλοιπους, κανένας δεν φαίνεται ικανός για την έκπληξη και να βρεθεί στο αγωνιστικό πλάνο του Φατίχ Τερίμ.