Την Τετάρτη (13/3) η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Άρης - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Την Τετάρτη (13/3) η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:26 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 08.03.2024

Την Τετάρτη (13/3) θα διεξαχθεί η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Την Τετάρτη (13/3) θα διεξαχθεί η κρίσιμη σύσκεψη για την έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι δύο ομάδες, η ΕΠΟ, η αστυνομία, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δώσει το «παρών» ο Αχιλλέας Μπέος ως Δήμαρχος Βόλου και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης από πλευράς Πολιτείας.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ήθελε να γίνει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ όπως και το 2010, όταν είχαν βρεθεί περίπου 60 χιλιάδες οπαδοί στις εξέδρες. Από την πλευρά, των κιτρινόμαυρων έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν συμφωνεί με το ΟΑΚΑ και αντιπρότεινε την AEL FC Arena, το Πανθεσσαλικό ή ακόμη και την Τούμπα.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα διεκδικήσει το τρόπαιο έπειτα από 2 χρόνια όπου το είχαν κατακτήσει με νίκη 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους, θα βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 14 χρόνια και το 2010.

Μάλιστα, τότε είχε αντιμετωπίσει ξανά τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ με την ομάδα του Νίκου Νιόμπλια να κερδίζει με 1-0 με γκολ του Λέτο και να κατακτάει το νταμπλ εκείνης της σεζόν αφού είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωπες σε τελικό Κυπέλλου τη σεζόν 1939/40. Ο τελικός εκείνης της χρονιάς είχε γίνει ξανά στην Αθήνα, αλλά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να είναι και σε αυτή τη περίπτωση ο θριαμβευτής καθώς κέρδισε με 3-1.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει για 31η φορά στον τελικό Κυπέλλου και το έχει κατακτήσει τις 19 (δεύτερος στη σχετική λίστα). Από την άλλη, ο Άρης θα βρεθεί για 10η φορά στην ιστορία του σε τελικό Κυπέλλου, όμως έχει καταφέρει να το κερδίσει μόλις μία φορά.