«Όχι» του Άρη σε τελικό στο ΟΑΚΑ

Θόδωρος Καρυπίδης

i

Καρυπίδης/©Intime

«Όχι» του Άρη σε τελικό στο ΟΑΚΑ

Αλέξης Σαββόπουλος 15:36 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 07.03.2024

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δέχεται πιέσεις να γίνει ο τελικός στην Αθήνα, αλλά παραμένει κάθετα αρνητική και απαιτεί μια δίκαιη απόφαση.

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται από το πρωί η έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του φετινού Κυπέλλου στις 18 Μαΐου. Νωρίτερα, ο Άρης με διαρροή του ξεκαθάρισε ότι δεν συναινεί στη διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ και η δική του πρόταση είναι Τούμπα ή Ael fc arena. Μάλιστα εμφανίζεται κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο αυτό παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης από το πρωί, ώστε να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Ξεκαθάρισε με κάθε επισημότητα, ότι ο Άρης δεν συναινεί για το ΟΑΚΑ.

Προκειμένου να τον δελεάσουν μάλιστα ώστε να δεχθεί να γίνει ο τελικός στην Αθήνα, προσπαθούν να τον πείσουν λέγοντας του ότι στο ΟΑΚΑ, ο Άρης θα πάρει περισσότερα εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του άρα και η ΠΑΕ θα έχει όφελος από τις εισπράξεις. Και σε αυτό, ο ισχυρός άνδρας του Άρη ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και ότι αυτό που θέλει ο Άρης είναι το δίκαιο. Αφού ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να παραχωρήσει την Τούμπα, αυτό που προτείνει ο Άρης είναι να γίνει ο τελικός σε ουδέτερη έδρα.

Η Τούμπα απορρίπτεται, η Λάρισα είναι μικρή και ο τελικός οδεύει προς ΟΑΚΑ όπως το θέλουν και χιλιάδες Αρειανοί λόγω εκδρομής

Η Τούμπα απορρίπτεται, η Λάρισα είναι μικρή και ο τελικός οδεύει προς ΟΑΚΑ όπως το θέλουν και χιλιάδες Αρειανοί λόγω εκδρομής

Ο Άρης μπορεί να πρότεινε την Τούμπα, αλλά τελικός εκεί δε θα γίνει. Όπως είναι δύσκολο να γίνει και στη Λάρισα και γενικά οπουδήποτε αλλού εκτός από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Κάτι το οποίο δεν αρνούνται και οπαδοί του Άρη που θέλουν μια ακόμα «μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση ever».

Είτε στη Λάρισα και στο AEL FC Arena, είτε στο Πανθεσσαλικό. Αυτό που λέει η πλευρά του Άρη είναι ότι στην περίπτωση που ο Αχιλλέας Μπέος επιμένει να γίνει χωρίς κόσμο να παρέμβει η κυβέρνηση ώστε να γίνει εκεί. «Θέλουμε τελικό με κόσμο και αξιοκρατία ΚΑΙ για τις δυο ομάδες» ήταν αυτό που μετέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης στους αρμόδιους, επαναλαμβάνοντας την άρνησή του για τελικό στο ΟΑΚΑ.