Δεν μπορεί να γίνει τελικός στην Τούμπα χωρίς τη συγκατάθεση του ΠΑΟΚ - Τι «βγαίνει» από τον Δικέφαλο

Τούμπα

i

© Intime

Δεν μπορεί να γίνει τελικός στην Τούμπα χωρίς τη συγκατάθεση του ΠΑΟΚ - Τι «βγαίνει» από τον Δικέφαλο

Μάνος Τσαλγατίδης 12:06 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 07.03.2024

Ο Άρης πρότεινε για τελικό Κυπέλλου και την Τούμπα, αλλά για να γίνει εκεί ο αγώνας θα πρέπει να δώσει το «ok» ο ΠΑΟΚ. Ποιες οι πιθανότητες.

Μεγάλη έκπληξη από τον Άρη και το Θοδωρή Καρυπίδη στην πρόταση για την έδρα του τελικού Κυπέλλου.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν πει πως θα προχωρήσουν στην πρότασή τους εφόσον εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους εκεί και αυτό έγινε χθες το βράδυ με το 0-0 απέναντι στον Παναιτωλικό. Και σήμερα ήρθε και η πρόταση. Μια πρόταση που λέει πως ο Άρης θέλει τελικό στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, αλλά όχι στο γήπεδό του.

Μα σε ουδέτερο. Στην Τούμπα. Μια πρόταση που προκάλεσε πολύ μεγάλη έκπληξη σε όλους και φυσικά στον ίδιο τον... ΠΑΟΚ. Από τον Δικέφαλοαυτή τη στιγμή δε βγάζουν κάτι επίσημα προς τα έξω για την πρόταση του Άρη. «Σήμερα έχουμε αγώνα και δε θα ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα», αναφέρουν από τον δικέφαλο, καθώς το ματς με την Ντιναμό απόψε στο Ζάγκρεμπ είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Αλλά για να γίνει τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στην Τούμπα θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Καθώς το γήπεδο είναι ιδιόκτητο και της ανήκει. Πόσες πιθανότητες έχει να δεχτεί ο Δικέφαλος έναν τελικό στο γήπεδό του και μάλιστα έναν τελικό με παρουσία οπαδών του Άρη και του Παναθηναϊκού; Μηδαμινές.

Δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο, όπως δύσκολα θα το δεχόταν και οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Για σκεφτείτε, για παράδειγμα, να ζητούσαν Παναθηναϊκός και Άρης να παίξουν στη... Νέα Φιλαδέλφεια ή στο Καραϊσκάκη. Θα το δέχονταν ΑΕΚ ή Ολυμπιακός; Σε καμία περίπτωση. Μοιάζει απίθανο λοιπόν το σενάριο να γίνει ο τελικός στην Τούμπα.

Ας περιμένουμε να επιστρέψει και ο ΠΑΟΚ από το Ζάγκρεμπ για να ασχοληθούν με το θέμα, αλλά μάλλον τη 18η Μαΐου Παναθηναϊκός και Άρης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο μακριά από τη Θεσσαλονίκη.