Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας»
i

/©Intime

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας»

Sportal newsroom 12:16 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 08.03.2024

Την αντίθεσή τους στο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην πόλη της Λάρισας και το AEL FC Arena έκαναν γνωστή μέσω ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ.

Οι οργανωμένοι της ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν έκαναν γνωστό πως τάσσονται ξεκάθαρα αντίθετοι με το να χρησιμοποιηθεί η AEL FC Arena ως έδρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. «Πάνω από το πτώμα μας», τονίζουν οι Monsters χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Καθώς για ακόμα μια χρονιά επαναλαμβάνεται το παραμύθι περί τελικού στην πόλη μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση το εξής:

Αν νομίζετε πως θα επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει κέντρο διερχομένων είστε πέρα για πέρα γελασμένοι.

Το τι μπορεί να συμβεί το ξέρετε πολύ καλά οι αρμόδιοι φορείς, πολιτικοί, αθλητικοί παράγοντες και αστυνομία. Προφανώς για οτιδήποτε συμβεί θα έχετε την απόλυτη ευθύνη.

Η μόνη γιορτή στην πόλη μας εκείνες τις ημέρες θα είναι η συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΙΔΕΑΣ μας και κανένας τελικός κυπέλλου ή "γιορτή του ποδοσφαίρου" (εδώ γελάμε).

Το ίδιο ισχύει και για το final 4 Κυπέλλου ανδρών.

Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας.

MONSTERS 1982

Η Τούμπα απορρίπτεται, η Λάρισα είναι μικρή και ο τελικός οδεύει προς ΟΑΚΑ όπως το θέλουν και χιλιάδες Αρειανοί λόγω εκδρομής

Η Τούμπα απορρίπτεται, η Λάρισα είναι μικρή και ο τελικός οδεύει προς ΟΑΚΑ όπως το θέλουν και χιλιάδες Αρειανοί λόγω εκδρομής

Ο Άρης μπορεί να πρότεινε την Τούμπα, αλλά τελικός εκεί δε θα γίνει. Όπως είναι δύσκολο να γίνει και στη Λάρισα και γενικά οπουδήποτε αλλού εκτός από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Κάτι το οποίο δεν αρνούνται και οπαδοί του Άρη που θέλουν μια ακόμα «μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση ever».

ΘΥΡΑ 1

ATHENS CLUB»