Σοκ στον Παναθηναϊκό: Αναγκαστική αλλαγή στο 5' ο Ντραγκόβσκι (gallery)
i

© Intime

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Αναγκαστική αλλαγή στο 5' ο Ντραγκόβσκι (gallery)

Sportal newsroom 20:37 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 10.03.2024

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με το... καλημέρα του ντέρμπι, καθώς τραυματίστηκε ο Ντραγκόβσκι κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Πρόβλημα με το... καλημέρα για τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των playoffs.

Το πρόβλημα με τις θλάσεις συνεχίζεται στους πράσινους και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντραγκόβσκι να την... πατήσει και να εγκαταλείψει το ντέρμπι «αιωνίων» από πολύ νωρίς.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας, ήρωας των πράσινων στη διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, έκανε μια πάσα προς τον Αράο σε ανύποπτη φάση και αμέσως έπιασε τον δικέφαλό του. Ξάπλωσε στο έδαφος, με τον διαιτητή να φωνάζει το ιατρικό τιμ.

Δευτερόλεπτα αργότερα οι γιατροί του Παναθηναϊκού έκαναν νόημα προς τον Τερίμ πως θα πρέπει να προχωρήσει στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι.

Ο Ντραγκόβσκι έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη και στη θέση του πέρασε ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο ματς Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο και με τις επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι είχε χαρίσει την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.