Πάνω από 1.000 διαρκείας αγόρασαν οι φίλοι του Ολυμπιακού με το «καλημέρα»

Πάνω από 1.000 διαρκείας αγόρασαν οι φίλοι του Ολυμπιακού με το «καλημέρα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:21 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 01.06.2023

Τεράστια ήταν η ζήτηση για ένα εισιτήριο διαρκείας από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έσπευσαν στα εκδοτήρια και δημιούργησαν ουρές για μία θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρωί της Πέμπτης (1/6), οι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με φόντο την πρώτη μέρα διαθεσιμότητας των εισιτηρίων διαρκείας μέσω των εκδοτηρίων. Με το... καλημέρα, πάνω από 1000 «μαγικά χαρτάκια» αποκτήθηκαν από τους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι θέλησαν να δείξουν τη στήριξη τους στον σύλλογο εν όψει της νέας σεζόν. 

Αναλυτικά στην ενημέρωση της η ΠΑΕ ανέφερε: 

«Τεράστια ήταν την Πέμπτη (01/06) η ζήτηση του κόσμου την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έξω από τη θύρα 25, καθώς μέσα σε λίγες ώρες δόθηκαν 1.300 διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός - Ο ρόλος των Καρεμπέ και Ανιγκό μετά την ανακοίνωση Κορδόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:44 - 01.06.2023

Το νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός - Ο ρόλος των Καρεμπέ και Ανιγκό μετά την ανακοίνωση Κορδόν

Αλλαγή στο οργανόγραμμα της πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την επίσημη άφιξη του Αντόνιο Κορδόν στην ομάδα, σύμφωνα με το οποίο Κριστιάν Καρεμπέ και Ζοσέ Ανιγκό αποτελούν δύο ανθρώπους που θα αναλάβουν νέους ρόλους.

Καθημερινά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τόσο από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» τις ώρες 10:00-18:00, όσο και όλες τις ημέρες και όλο το 24ωρο από το διαδίκτυο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός www.olympiacos.org.

Παρακάτω θα δείτε και το σχετικό βίντεο της πρώτης ημέρας διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».

Θυμίζουμε πως αντίστοιχο ποσοστό εισιτηρίων πουλήθηκε και μέσω ίντερνετ, τις πρώτες μέρες διαθεσιμότητας, με την ομάδα να αναφέρει πως: «Iδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το νούμερο των πρώτων πέντε ημερών διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μόνο από το διαδίκτυο, καθώς έχουν δοθεί 1.500 εισιτήρια με την κίνηση και τη ζήτηση από τον κόσμο καθημερινά όλο και να αυξάνεται.