Ο Μασούρας θα παίξει κόντρα στην «αγαπημένη» του ομάδα

Γιώργος Μασούρας

i

Γιώργος Μασούρας/©Intime

Ο Μασούρας θα παίξει κόντρα στην «αγαπημένη» του ομάδα

Δημήτρης Χούπης 12:40 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 05.11.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τη δέκατη αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Γιώργος Μασούρας θέλει να συνεχίσει την παράδοση που έχει κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (5/11) για τη δέκατη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να συνεχίσουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα, μετά την επικράτηση στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ με 2-0. Από την άλλη ο «δικέφαλος» μετά την ήττα από την ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα τον κρατήσουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Στο ντέρμπι λοιπόν ένας παίκτης που μπορεί να αποτελέσει «κλειδί» για την ομάδα του Πειραιά είναι ο Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ απέναντι στον ΠΑΟΚ έχει καλή παράδοση, αφού έχει βρει δίχτυα έξι φορές. Τέσσερα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και δύο με του Πανιωνίου. 

Το πιο σημαντικό εξ αυτών μάλιστα ήταν αυτό ήταν στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, όταν είχε σκοράρει το πρώτο τέρμα, το οποίο είχε φέρει το συνολικό στα ίσα (3-3). Ενώ το γκολ του Μαντί Καμαρά είχε δώσει την πρόκριση στον τελικό για τους «ερυθρόλευκους» σε μια χρονιά που είχαν κατακτήσει το νταμπλ. 

Την ίδια ώρα ο Μαντί Καμαρά έχει επίσης καλή παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού έχει σκοράρει απέναντί του δύο φορές, αλλά και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει τέσσερα γκολ. Ωστόσο ο Μαροκινός μοιάζει δύσκολο να είναι στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μιας και στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ο έτερος Μαροκινός, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Στέφαν Γιόβετιτς

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!