Μέσα Φορτούνης και Ροντινέι για ΠΑΟΚ

Ροντινέι - Φορτούνης

i

Ροντινέι - Φορτούνης/©Intime

Μέσα Φορτούνης και Ροντινέι για ΠΑΟΚ

Προπονούνται κανονικά και επιστρέφουν στην εντεκάδα την Κυριακή…

Δύο προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει την προηγούμενη αγωνιστική ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Κώστας Φορτούνης και Ροντινέι, δεν είχαν μπορέσει να ακολουθήσουν την αποστολή των Πειραιωτών στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ, κουβαλώντας ενοχλήσεις και κούραση από την υπερπροσπάθεια και το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ, για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League

Δεν ήταν κάτι σοβαρό, κάτι ανησυχητικό πάντως. Κι ακόμη κι αν ήθελε ο Μαρτίνεθ, θα τους έπαιρνε στην Κρήτη, έστω και για να παίξουν ένα χρονικό διάστημα. Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο, τους άφησε εκτός πλάνων και του βγήκε. Η ομάδα επικράτησε 2-0 με τα γκολ του Ποντένσε, ήταν καλή και οι δύο παίκτες, είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες κι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Φορτούνης και Ροντινέι πάντως, μπήκαν στις προπονήσεις και υπολογίζονται κανονικά για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Έλληνας άσος, έχει κάνει διαφορά σε πολλά ματς φέτος και το ίδιο καλείται να κάνει και την Κυριακή κόντρα στην ομάδα του Λουτσέσκου που αναζητά απαντήσεις, μετά την αποκαρδιωτική της εμφάνιση την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ.

Πολύ καλύτερα είναι και ο Ροντινέι που θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με πιθανότητα να μετατεθεί στο αριστερό ο Κίνι. Ο Μαρτίνεθ άλλωστε, καλείται να διαχειριστεί το θέμα των ξένων του και με έναν εκ των Ορτέγκα, Ελ Κααμπί να μένει εκτός αποστολής. Πιθανότερος ο Αργεντίνος αριστερός μπακ, που θα επιστρέψει στο Λονδίνο για να παίξει κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Ο... influencer διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η σέλφι στο Πανθεσσαλικό και η Μύκονος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:29 - 02.11.2023

Ο... influencer διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η σέλφι στο Πανθεσσαλικό και η Μύκονος

Αρκετά ενεργός είναι στα social media o διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Ντάνιελ Σλάγκερ, ο οποίος είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την Μύκονο.

Ο Μαρτίνεθ πάντως, ποντάρει πολλά πάνω σε Φορτούνη και Ροντινέι. Έχουν ξεκουραστεί, έρχονται για να δώσουν τα στοιχεία που θέλει και να φτάσει στην κατάκτηση τριών βαθμών, κόντρα στον ΠΑΟΚ.