Ο... influencer διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η σέλφι στο Πανθεσσαλικό και η Μύκονος
i

© Instagram

Ο... influencer διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η σέλφι στο Πανθεσσαλικό και η Μύκονος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:29 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 02.11.2023

Αρκετά ενεργός είναι στα social media o διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Ντάνιελ Σλάγκερ, ο οποίος είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την Μύκονο.

Δεν είναι λίγοι οι διαιτητές σε όλο τον κόσμο που επιλέγουν να μένουν μακριά από τα social media. O φόβος για επιθέσεις μέσω μηνυμάτων αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα που κάποιος ρέφερι προτιμάει την ιδιωτική ζωή από τη δημόσια. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ένα λάθος σφύριγμα προκάλεσε την οργή του κοινού, το οποίο ξέσπασε μέσω chat. 

Όμως ο διαιτητής του επερχόμενου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ αποτελεί ίσως το αντίθετο παράδειγμα από την προαναφερθείσα περίπτωση, αφού ο ίδιος αποτελεί έναν άνθρωπο αρκετά ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, ο Ντάνιελ Σλάγκερ μοιράζεται πολλές από τις επαγγελματικές του στιγμές στο Instagram, λαμβάνοντας χιλιάδες likes. Εντούτοις, ο ίδιος προτιμά να περιορίζει τα σχόλια, προκειμένου να αποφύγει τυχόν υβριστικές φράσεις προς το πρόσωπό του. 

Μάλιστα, μία από τις δεκάδες φωτογραφίες στο προφίλ του είναι και από τη χώρα μας, με τον Σλάγκερ να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Σεπτέμβριο του 2020. Τότε, ο Γερμανός διαιτητής είχε οριστεί τέταρτος στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τυπικά τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος είχε γράψει στην ανάρτησή του: «Επιτέλους ξαναρχίζουμε», αναφερόμενος στην έναρξη της νέας σεζόν.

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους έπειτα από έναν χρόνο ανεργίας ο Όσκαρ Γκαρθία!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:01 - 02.11.2023

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους έπειτα από έναν χρόνο ανεργίας ο Όσκαρ Γκαρθία!

Δημοσίευμα από υποστηρίζει πως ο νέος προπονητής της Λέουβεν θα είναι ο γνώριμος Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος και θα αντικαταστήσει τον Μαρκ Μπρις. Αν αυτό ισχύει, τότε ο Ισπανός τεχνικός θα προπονήσει και πάλι ομάδα μετά από έναν χρόνο ανεργίας.

Για την ιστορία, εκείνος ο τελικός είχε περάσει από «σαράντα κύματα», μέχρι τελικά να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020. Το γήπεδο του Βόλου υποδέχθηκε τις δύο ομάδες και κατακτητής του τροπαίου ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 χάρη στο γκολ του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. 

Αυτή βεβαίως δεν ήταν η μοναδική του επίσκεψη του στην Ελλάδα. Όπως κάθε τουρίστας που σέβεται τον εαυτό του, ο 33χρονος διαιτητής βρέθηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά της χώρας μας. Ο λόγος για τη Μύκονο!