Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους έπειτα από έναν χρόνο ανεργίας ο Όσκαρ Γκαρθία!

Όσκαρ Γκαρθία

i

© Intime

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους έπειτα από έναν χρόνο ανεργίας ο Όσκαρ Γκαρθία!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:01 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 02.11.2023

Δημοσίευμα από υποστηρίζει πως ο νέος προπονητής της Λέουβεν θα είναι ο γνώριμος Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος και θα αντικαταστήσει τον Μαρκ Μπρις. Αν αυτό ισχύει, τότε ο Ισπανός τεχνικός θα προπονήσει και πάλι ομάδα μετά από έναν χρόνο ανεργίας.

Στον... αυτόματο πιλότο ήταν η Λέουβεν επί έναν μήνα, με την ομάδα της «Pro League» να μένει δίχως προπονητή μετά την απόλυση του Μαρκ Μπρις. Τα ηνία έχει αναλάβει ο υπηρεσιακός Έντι Βανχέμελ, ο οποίος όμως όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν, αφού το κλαμπ φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του. 

Το όνομά του; Όσκαρ Γκαρθία! Ο γνώριμος, από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης, η οποία τον θεωρεί ιδανικό για να αλλάξει η κατάσταση. Ο σύλλογος βρίσκεται στα χειρότερά του, αφού καταλαμβάνει θέση στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Σύμφωνα με την «Walfoot» (η οποία επικαλείται την «Equipe»), ο Γκαρθία θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το Βέλγιο και έτσι θα βρεθεί σε πάγκο μετά από έναν χρόνο ανεργίας.

 «Η Λέουβεν φαίνεται πως επιτέλους βρήκε τον νέο της προπονητή. Μετά την αποχώρηση του Μαρκ Μπρις, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Γκαρθία, θα αναλάβει την ομάδα. Άνεργος εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται και στη λίστα της Σακτόρ Ντόνετσκ. Τα γαλλικά ΜΜΕ, ωστόσο, διευκρινίζουν ότι η Λέουβεμ είναι αυτή που τον κέρδισε», ανέφερε μεταξύ άλλων το Μέσο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος σύλλογος του 50χρονου τεχνικού ήταν η Ρεμς, από την οποία και έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο.