Έμεινε παράλυτος ο ήρωας οπαδός της Γουέστ Χαμ, που αντιμετώπισε μόνος τους χούλιγκανς της Αλκμάαρ

Έμεινε παράλυτος ο ήρωας οπαδός της Γουέστ Χαμ, που αντιμετώπισε μόνος τους χούλιγκανς της Αλκμάαρ

Κώστας Τσιακλής 19:35 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 02.11.2023

Ο οπαδός της Γουέστ Χαμ, ο οποίος έγινε σύμβολο προστατεύοντας τις οικογένειες των παικτών από τους χούλιγκανς της Αλκμάαρ υπέστη εγκεφαλικό.

Σοκ στην οικογένεια της Γουέστ Χαμ.

Ο ήρωας οπαδός της αγγλικής ομάδας, ο οποίος αντιμετώπισε τους χούλιγκαν της Αλκμάαρ την περασμένη σεζόν, στο πλαίσιο του Conference League, έμεινε παράλυτος!

Στα βίντεο των επεισοδίων, που έγιναν viral, διακρινόταν ο οπαδός πιο γνωστός ως «Knollsy». Ο οπαδός, ο οποίος φορούσε μία πράσινη μπλούζα εκείνο το βράδυ, βρίσκεται τώρα στο νοσοκομείο, διότι υπέστη εγκεφαλικό στη δουλειά.

Αρκετοί φίλοι του λονδρέζικου συλλόγου έχουν κινητοποιηθεί και προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να καλύψουν τα ιατρικά του έξοδα. Έχει τεθεί στόχος να συγκεντρωθούν σε πρώτη φάση 50.000 λίρες «για την αγορά του εξοπλισμού που απαιτείται», αλλά και για τη διασφάλιση της «οικονομικής σταθερότητας της νεαρής οικογένειάς του». Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 13.000 λίρες.

Στην ανάρτηση των οπαδών της Γουέστ Χαμ αναφέρεται: «Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την ηρωική του πράξη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Γουέστ Χαμ εναντίον της Αλκμάαρ. Ο μυστηριώδης θρύλος με την πράσινη μπλούζα βρέθηκε σε μια κατάσταση που άλλαξε τη ζωή του.

“Ενώ εργαζόταν, υπέστη εγκεφαλικό. Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά λέμε ότι αυτός ο σπουδαίος, δυνατός άνδρας είναι τώρα παράλυτος στη δεξιά πλευρά του σώματός του και αυτό έχει επηρεάσει δραστικά την ομιλία του. Οι γιατροί είναι βέβαιοι ότι με τη σωστή φροντίδα και υποστήριξη θα ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά αυτό θα μπορούσε να πάρει μήνες ή και χρόνια.

Οι οπαδοί της Αλκμάαρ έσπασαν έναν φράχτη και ξεκίνησαν βάναυση επίθεση σε μια μικρή ομάδα οικογενειών των παικτών και οπαδών της Γουέστ Χαμ. Ο οπαδός ποτέ δεν έκανε ένα βήμα προς τα πίσω και κράτησε την επίθεση σχεδόν μόνος του».