Περιμένοντας τον Έσε…

Σαντιάγκο Έσε

i

Σαντιάγκο Έσε/©Intime

Περιμένοντας τον Έσε…

Διονύσης Βερβελές 12:00 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 24.10.2023

Η απουσία από το ντέρμπι και η πιθανή επιστροφή με Γουέστ Χαμ.

Είχε να διαχειριστεί ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν ήταν άλλο από τον Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντίνος αμυντικός μέσος, δεν κατάφερε να είναι στη διάθεση του Μαρτίνεθ και έτσι, πορεύθηκε με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να παίζει στο πλευρό του Μαντί Καμαρά.

Ο Έσε πάντως, είναι καλύτερα, δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε και λογικά, το βράδυ της Πέμπτης, θα αγωνιστεί κόντρα στην Γουέστ Χαμ, για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League. Ο Έσε, είναι καλύτερα και σίγουρα η επιστροφή του, χαροποιεί τον Μαρτίνεθ που ποντάρει πολλά πάνω του. Το δίδυμο Έσε-Καμαρά είναι άλλωστε αυτό που προτιμά και δεν το κρύβει. Και σίγουρα η απουσία του Έσε το τροποποίησε το πλάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως είχε παράπονα από τους δύο μέσους του, στα 49 λεπτά που είδαμε στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι των αιωνίων. Από άλλους, μπορεί να είχε περισσότερα, δεδομένα.

Από την πλευρά του ο Έσε πάντως, επιβεβαιώνει αυτή την αναμονή για την επιστροφή στην εντεκάδα. Σε όλους που τον ρωτούσαν στο περιθώριο του ντέρμπι, έλεγε πως είναι καλύτερα και πως εκτίμησή του είναι πως δεν θα λείψει από τον αγώνα της Πέμπτης, κόντρα στην Γουέστ Χαμ

Τώρα, μένει να κάνει τις δύο προπονήσεις που απομένουν ως το ματς με τους Άγγλους, να διαπιστωθεί η κατάστασή του και ο Μαρτίνεθ να πάρει την απόφασή του, για το αν θα τον έχει στο αρχικό σχήμα ή όχι. Μην ξεχνάμε πως για τον Ολυμπιακό ακολουθεί ένα κομβικό ματς, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θα πρέπει κάτι να πάει… στραβά πάλι βέβαια, για να μην τον επαναφέρει στην εντεκάδα ο Μαρτίνεθ που περιμένει πολλά από αυτόν.