«Πέταξε» για τη Βουδαπέστη με στόχο την πρόκριση ο Ολυμπιακός (gallery)

Αλεξανδρόπουλος - Πασχαλάκης

i

Αλεξανδρόπουλος - Πασχαλάκης/©Intime

«Πέταξε» για τη Βουδαπέστη με στόχο την πρόκριση ο Ολυμπιακός (gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:58 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 21.02.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (21/2) με προορισμό τη Βουδαπέστη με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League στο πλαίσιο της ρεβάνς του 1-0 με τη Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» το πρωί της Τετάρτης (21/2) για τη Βουδαπέστη, εκεί όπου αύριο (22/2,22:00) θα αντιμετωπίσει τη Φερεντσβάρος για τα playoffs του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ως στόχο έχουν να υπερασπιστούν το 1-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ταξίδεψε για την ουγγρική πρωτεύουσα με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη στο Φάληρο κόντρα στη Φερεντσβάρος αλλά και μετά το τεράστιο «διπλό» στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, που την έβαλε ξανά στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ουγγαρία:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ρόντινεϊ, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.