Ο Μεντιλίμπαρ «έφερε» και τον Ποντένσε!

Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Ο Μεντιλίμπαρ «έφερε» και τον Ποντένσε!

Διονύσης Βερβελές 13:25 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 20.02.2024

Φαίνεται πως ο Πορτογάλος αποτελεί μεταγραφή του Ιανουαρίου με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί…

Δεν είναι κάτι κρυφό ότι ο Ντανιέλ Ποντένσε, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο του δίμηνο στον Ολυμπιακό, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, από εκεί και πέρα πρόσφερε λίγα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν ήταν καλά ο ίδιος στην ομάδα και αυτό φαινόταν. Έμπαινε μέσα στο γήπεδο και έδειχνε «βαρύς», δεν μπορούσε να προσφέρει στον Ολυμπιακό πράγματα και για αυτό άλλωστε από ένα σημείο και μετά είχε χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, τόσο με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο όσο και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Πλέον όμως ο Ποντένσε δεν είναι ο ίδιος, έχει αλλάξει, βγάζει άλλη διάθεση μέσα στο γήπεδο και δείχνει να χαίρεται το παιχνίδι. Πως έγινε αυτό; Ένα από τα τετ α τετ που έκανε ο Μεντιλίμπαρ όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ήταν με τον Ποντένσε. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στον Πορτογάλο, το τι ειπώθηκε το γνωρίζουν οι δυο τους, όμως, πλέον ο εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι σα να ήρθε ως μεταγραφή μαζί με τον Μεντιλίμπαρ.

Απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο, σημείωσε γκολ στο νικηφόρο 4-0, μπήκε ως αλλαγή κόντρα στη Φερεντσβάρος με τον Μεντιλίμπαρ πλέον στην τεχνική ηγεσία και είχε θετική παρουσία κάνοντας τα… δικά του μέσα στο γήπεδο και τώρα στην Τούμπα είχε και στα τέσσερα γκολ, σκοράροντας ένα.

Άλλος Ποντένσε πλέον στον Ολυμπιακό και η ομάδα του Πειραιά όπως είναι λογικό, έχει μόνο να κερδίσει απ' αυτήν την εξέλιξη. Βέβαια αυτό δε συμβαίνει μόνο με τον Ποντένσε, αφού υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν άλλοι παίκτες με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. 

Όπως ένας απ' αυτούς είναι και ο Μπιανκόν. Ο Γάλλος έκανε ένα πολύ καλό ματς στην Τούμπα και μην ξεχνά κανείς πως έβγαλε όλο το παιχνίδι, ενώ είχε κίτρινη κάρτα από το 12' και παρά το γεγονός ότι έπρεπε να είναι προσεκτικός, ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός.