Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Γκάρι Ροντρίγκες - Φόβοι για θλάση, αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
i

Γκάρι Ροντρίγκες/ © Intime

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Γκάρι Ροντρίγκες - Φόβοι για θλάση, αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Νίκος Καλαμπάκας 19:21 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 19.02.2023

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λαμία και οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν θλάση...

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αναφορικά με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ξεκίνησε βασικός στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Λαμία, όμως αγωνίστηκε μόλις έξι λεπτά, αφού τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Πεπ Μπιελ.

Ο ίδιος φάνηκε να είναι πολύ θυμωμένος με αυτή την εξέλιξη, αφού μετά την αντικατάστασή του, η κάμερα τον συνέλαβε να ξεσπάει την ώρα που έκατσε στον πάγκο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Γκάρι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να προλάβει το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/2).

Η εξέλιξη αυτή φυσικά δημιουργεί έναν «πονοκέφαλο» στον Μίτσελ, ο οποίος θα πρέπει να ψάξει να βρει λύσεις για τα «φτερά» της ομάδας του, στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» με 3-0, ωστόσο το σκορ θα ήταν τελείως διαφορετικό αν δεν... υπήρχαν τα δοκάρια. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (25/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί κόντρα στη Λαμία και με τρία γκολ και... τρία δοκάρια (0-3), έφυγε από το «Αθανάσιος Διάκος» παίρνοντας σημαντικό τρίποντο ενόψει βαθμολογίας. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στον Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν μήνυμα πως είναι έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου (25/2).