Ημέρα αφίξεων για τον Ολυμπιακό - Έρχονται οι Έζε και Σκάρπα

Σαντιάγκο Έζε - Γκουστάβο Σκάρπα

Ημέρα αφίξεων για τον Ολυμπιακό - Έρχονται οι Έζε και Σκάρπα

Sportal newsroom 11:06 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 17.08.2023

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού έρχονται σήμερα (17/08) Έζε και Σκάρπα, μέχρι το απόγευμα αναμένεται η άφιξη και των δύο.

Μπορεί άπαντες στον οργανισμό του Ολυμπιακού να έχουν το μυαλό τους στον σημερινό «τελικό» της ομάδας με τη Γκενκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως η σημερινή μέρα περιλαμβάνει και δύο σημαντικές αφίξεις.

Συγκεκριμένα στις 15:15, αναμένεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Σαντιάγκο Έζε για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

 Ο 21χρονος αμυντικός χαφ, όπως έχουμε επισημάνει, ήταν ο πρώτος στη λίστα των Κορδόν και Μαρτίνεθ και πιστεύουν πολύ στα στοιχεία του. Από τη μία, ενθουσιάζει η νεαρή ηλικία του, από την άλλη πιστεύουν πως θα μπει και θα βοηθήσει άμεσα, καθώς είναι ενεργός και με την Ουρακάν, ένα παιδί με πολλές παραστάσεις, παρά τα 21 του χρόνια.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 17:00, αναμένεται να φτάσει ο Γκουστάβο Σκάρπα. Μετά τη θητεία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Γκουστάβο Σκάρπα συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν είχε το ρόλο που επιθυμούσε στην ομάδα της Αγγλίας, ενώ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Premier League, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να έρθει στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι, το ενδιαφέρον των Πειραιωτών ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2022, ωστόσο τελικά ο ίδιος κατέληξε στη Νότιγχαμ.

Ταυτόχρονα, την Παρασκευή έρχεται και ο Ιβάν Μπρνιτς, ο οποίος σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Μάριμπορ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει παράλληλα και την προσπάθεια να κάνει δικό του και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, με τη Βελέζ να απορρίπτει εκ νέου πρόταση των «ερυθρόλευκων» και τον ίδιο τον παίκτη να πιέζει για τη μεταγραφή του.